پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ اسفند ۱۳۹۶، ۱۷:۵۹

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

مشخص شدن چرایی سقوط هواپیما حق مردم ایران وکهگیلویه و بویراحمداست

مشخص شدن چرایی سقوط هواپیما حق مردم ایران وکهگیلویه و بویراحمداست

یاسوج- نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت:حق مردم ایران و مردم کهگیلویه و بویراحمد است که چرایی سقوط هواپیمای تهران یاسوج مشخص شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در مراسم جانباختگان حادثه سقوط هواپیمای یاسوج در مصلای شهر یاسوج افزود: باید بدانیم آیا باز هم باید شاهد این حوادث باشیم.

وی با بیان اینکه باید چگونگی حادثه نیز مشخص شود، گفت: مطالبه مردم این است که بدانند چرا این حادثه اتفاق افتاد و چگونه این حادثه اتفاق افتاد.

آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: نزدیک ظهر بود که همه شنیدیم هواپیمای یاسوج سقوط کرد و سراپای وجود همه ما اضطراب شد و برای ما فرقی نداشت که چه کسی در هواپیما بوده است چرا که همه فرزندان این آب و خاک هستند.

وی افزود: این حادثه یک حادثه ملی بود و مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و همه مسئولان این حادثه را به مردم تسلیت گفتند.

وی با بیان اینکه مسئولان باید حق مردم را ادا کنند، گفت: حق این مردم بازگشت بدنها نیست، دیه نیست و حق مردم این است که انسان شناخته شوند و هر حرمتی که برای نشست و برخاست و پروازشان لازم است برای آنها گذاشته شود و اصول باید چنان باشد که حقی از مردم ضایع نشود و رئیس جمهور محترم، این حق ملت ایران است که این مسئله به دقت تا پایان پیگیری شود.

آیت الله ملک حسینی اظهار داشت: هر عاملی دارد چه فنی و چه شرایط جوی هر عاملی دارد باید روشن شود تا دیگر شاهد چنین وقایعی نباشیم.

آیت الله ملک حسینی اظهار داشت: حادثه تلخ بود و هیچکس تفاوتی بین هم استانی خود و جانباختگان دیگر استانها قائل نشد.

وی افزود: محنت این حادثه محبتها را در پی داشت و حادثه با اینکه تلخ و زشت بود اما ابراز عاطفه ها زیبا بود و درس آموز چرا که همه آمدند و شکوه حضور مردم و رفت و آمدشان زیبا بود.

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: دنیا این محبتها و محنتها را در کنار هم داشته و حادثه یک غیرت ورزی را نیز در کنار خود داشت چرا که همه ابراز آماگی کردند و برای جستجو و انتقال در بدترین شرایط آمدند.

وی بیان داشت: آمدند تا آلام کاهش یابد و این جدیت و غیرت زیبا بود و همه نهادهای امدادی آمدند و هم اینک امدادگران آماده اند تا فرصتی یافته و برای جستجوی پیکرها اقدام کنند.

آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: لذت می برم از این همه عشق و اخلاص که اینان برای نجات جان نرفته اند بلکه برای یافتن پیکر رفته امد اما جان خود را در معرض حادثه قرار می دهند.

وی افزود: مسئولین تا پیکرها به خانه ها برگردد از هیچ تلاشی فروگزاری نکنند.

آیت الله ملک حسینی بیان داشت: در این مسئله یک چیز بسیار مهم است و آن اینکه بدانیم نظریه غلطی راجع به پرواز ندهیم چرا که انسان را مبتلای به دروغ و تهمت و غیبت می کند.

وی افزود: این نظریه های غلط و رفتارهای غلط قلبهای مادران را آزرد و دلهای پدران را فشرد و درود بر این خانواده ها که متانت و صبر داشتند و رضا به قضای الهی بودند.

آیت الله ملک حسینی تاکید کرد: من برای تسلیت به منزل بازماندگان رفتم و ایشان بودند که با سعه صدر مرا تسلی می دادند.

کد خبر 4235790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha