۲۱ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۳۳

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی:

پروژه زنجیره‌ای پرورش شترمرغ در خراسان جنوبی احداث می‌شود

پروژه زنجیره‌ای پرورش شترمرغ در خراسان جنوبی احداث می‌شود

بیرجند- رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی از ایجاد پروژه زنجیره‌ای پرورش شترمرغ در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی هنری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: سازمان بسیج سازندگی در حوزه‌های مختلفی اعم از عمرانی، محرومیت‌زدایی، خدمات‌رسانی، اقتصاد مقاومتی، توانمندسازی، اردوهای جهادی و حمایت از گروه‌های جهادی فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در طول سال جاری بیان کرد: طی سال ۹۶ قریب به دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل استانی و تملک دارایی داشته‌ایم.

هنری با بیان اینکه از این محل پروژه‌های مطلوبی در سطح استان اجرایی شده است، افزود: ۲۰ پروژه در راستای محرومیت‌زدایی با مشارکت قرارگاه جوادالائمه در دستور کار بوده است.

وی با بیان اینکه همچنین ۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی با مشارکت قرارگاه خاتم‌الانبیاء داشته‌ایم، گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ‌بر دو میلیارد تومان تعریف شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی ادامه داد: این پروژه‌ها با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام بوده و تا فروردین سال ۹۷ به اتمام خواهد رسید.

وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام‌شده بیان کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری در مناطق محروم، برگزاری همایش تجلیل از چوپانان و برگزاری اردوهای جهادی از دیگر اقدامات انجام‌شده بوده است.

اجرای ۸۱ پروژه قرارگاه پیشرفت و آبادانی در استان

هنری با بیان اینکه برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در مناطق محروم با قرارگاه مرکزی توافقاتی انجام‌شده است، گفت: در این راستا یک میلیارد تومان اعتبار تعریف‌شده که طی سال آینده تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به دیگر اقدامات عمرانی بیان کرد: طی سال جاری در فاز اول پروژه‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی ۸۱ پروژه با اعتباری بالغ‌بر پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تعریف‌شده بود.

هنری با بیان اینکه ۵۰ درصد از این اعتبارات سهم استان و ۵۰ درصد نیز سهم مردم و خودیاری بوده است، گفت: تاکنون دو میلیارد تومان محقق شده است.

بنا به گفته رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی، این پروژه‌ها بالغ‌بر ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا اوایل اردیبهشت‌ماه سال آینده به انجام می‌رسد.

اجرای ۴۰ پروژه مشارکتی با آستان قدس رضوی

وی اظهار کرد: همچنین طی سال جاری تفاهم‌نامه‌ای با آستان قدس رضوی برای اجرای ۴۰ پروژه مشارکتی  داشته‌ایم.

هنری بیان کرد: در این راستا، سه دهستان «بندان نهبندان»، «لانو سربیشه» و «گزیک درمیان» از خدمات فرهنگی و عمرانی آستان قدس رضوی بهره‌مند شده‌اند.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با یکی از بانک های استان خبر داد و گفت: طی این قرارداد چهار باب مدرسه و سه خانه بهداشت در مناطق محروم احداث می‌شود.

هنری با اشاره به تسهیلات کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی بیان کرد: طی سال جاری قریب به چهار میلیارد تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی پرداخت‌شده است.

راه‌اندازی ۲۴۶ کارگاه اقتصاد مقاومتی

وی از راه‌اندازی ۳۴۶ واحد اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: همچنین چهار هزار و ۸۰۰ نفر در حوزه‌های مرتبط با مشاغل خانگی و صنایع تبدیلی آموزش‌های لازم را فراگرفته‌اند.

هنری شناسایی مناطق آسیب‌پذیر را از دیگر اقدامات انجام‌شده در سال جاری دانست و افزود: در این مناطق اعم از موسی بن جعفر(ع) بیرجند و حاجی‌آباد اقدامات فرهنگی و هنری انجام می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی بیان کرد: طی سال جاری ۱۴ هزار نفر در قالب ۹۲۰ گروه جهادی بومی و ۲۲ گروه جهادی مهمان به مناطق محروم خراسان جنوبی اعزام‌شده‌اند. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی بیان کرد: در نوروز سال آینده، چهار گروه جهادی مهمان و ۶۸ گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام می‌شوند.

احداث اولین واحد تولیدات قطعات بتنی

هنری از تشکیل شورای جهادی در شهرستان‌ها خبر داد و گفت: همچنین طرح «جی آی سی» را در راستای تشکیل بانک اطلاعاتی از نیازمندی‌های جامعه انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به برنامه‌های پیش رو بیان کرد: اولین واحد تولیدات قطعات بتنی تا دو سال آینده در خراسان جنوبی احداث خواهد شد.

هنری بیان کرد: همچنین برای ایجاد پروژه زنجیره‌ای پرورش شترمرغ تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه بین شرکت تعاونی شترمرغ سربیشه، بسیج سازندگی و آستان قدس رضوی منعقدشده است.

وی با بیان اینکه این پروژه برای تولید پنج هزار قطعه شترمرغ احداث می‌شود، گفت: برای اجرای این پروژه قریب به ۱۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

کد مطلب 4250092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha