پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۰۰

فرمانده سپاه روح‌ الله استان مرکزی اعلام کرد؛

چاپ ۷۰عنوان کتاب با موضوع شهدای استان مرکزی طی سال جاری

چاپ ۷۰عنوان کتاب با موضوع شهدای استان مرکزی طی سال جاری

اراک- فرمانده سپاه روح‌ الله استان مرکزی گفت: تا پایان سال جاری شمار عناوین کتب چاپ شده در رابطه با شهدای دفاع مقدس استان به ۷۰ مورد می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محسن کریمی عصر دوشنبه در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان مرکزی در اراک اظهار داشت: جمع آوری و احصای اطلاعات و خاطرات شهدای دفاع مقدس استان مرکزی از چندی پیش آغاز و تاکنون در مورد یک سوم از شهیدان استان این اقدام به انجام رسیده است.

فرمانده سپاه روح‌ الله استان مرکزی افزود: این اقدام منجر به چاپ ۵۵ عنوان کتاب در رابطه با شهدای استان شده و طی روزهای آتی نیز ۱۵ عنوان دیگر منتشر خواهد شد.

وی بیان کرد: استان مرکزی بیش از شش هزار و ۲۰۰ شهید طی دوران دفاع مقدس به انقلاب تقدیم کرده و در راستای قدردانی و بزرگداشت این شهیدان، سال آینده کنگره بزرگ شهدای استان مرکزی برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه روح‌ الله استان مرکزی خاطرنشان ساخت: در این ارتباط از آغاز کار برنامه ریزی کنگره، ده کمیته و کارگروه مختلف تشکیل شده است تا زمینه و مقدمات کار را برای برگزاری کنگره فراهم کنند.

کریمی تصریح کرد: این کنگره همچنین به طور تخصصی، به بررسی نقش مهم و تاثیرگذار بنیان گذار انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) در دفاع مقدس می پردازد.

فرمانده سپاه روح‌ الله استان مرکزی عنوان کرد: نصب نمادهای دفاع مقدس، رونمایی از گنجینه دفاع مقدس، برگزاری مسابقه های ورزشی در رشته‌های مختلف، برگزاری شب‌ شعر، نصب تصویر شهدای شاخص، گفت وگو با افراد مؤثر در دفاع مقدس، احداث دهکده مقاومت و ایجاد پارک جنگلی شهدا از دیگر برنامه ها بوده و در این رابطه اجرای ۲۴ برنامه پیشنهادی در صورت تایید مدنظر قرار دارد.

کد خبر 4250248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha