پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۴۵

در معاملات امروز بازارهای جهان؛

سهام آسیایی و دلار افت کرد/نگاه نگران سرمایه گذاران چینی

سهام آسیایی و دلار افت کرد/نگاه نگران سرمایه گذاران چینی

روز چهارشنبه با وحشت از تعرفه‌های جدید آمریکا، علی‌رغم داده‌های اقتصادی قدرتمند چین، سهام آسیایی و دلار افت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، روز چهارشنبه درحالی‌که تهدیدات تعرفه‌های جدید آمریکا بر واردات چینی، تاثیر مثبت انتشار دادهای اقتصادی چین را که نشان می‌داد بزرگترین اقتصاد آسیا سال ۲۰۱۸ را با قدرت آغاز کرده است، از بین برد، با نگرانی سرمایه‌گذاران، سهام توان خود را از دست داد و دلار دچار لغزش شد.

ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران با اخراج وزیر کشور آمریکا توسط ترامپ، آسیب دید. اخراج رکس تیلرسون که فردی میانه‌رو بود و جایگزینی او با رییس سازمان جاسوسی، پومپی که فردی تندرو است، اضطراب بازارها در مورد سیاست‌گذاری‌های آینده ترامپ را تقویت کرد.

شاخص ای‌مینی اس‌اندپی ۰.۱ درصد افت کرد درحالی‌که فوتسی انگلیس ۰.۳ درصد لغزید. این نشانه‌ای از آن است که افت بازارها در سراسر جهان ادامه خواهند داشت.

گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه در خارج ژاپنِ ام‌اس‌سی‌آی، با سقوطی ۰.۷ درصدی، از بالاترین میزان ۱ و نیم ماهه خود که در روز سه‌شنبه ثبت کرده بود عقب نشینی کرد. سهام تکنولوژی بیشترین سقوط را داشتند.

نیکی ژاپن ۰.۸ درصد سقوط کرد. شاخص کامپوزیت اس‌اس‌ای چین و شاخص تکنولوژی سی‌اس‌آی ۳۰۰ هر دو ۰.۵ درصد افت کردند.

شاخص آی‌تی آسیا در خارج ژاپن ام‌اس‌سی‌آی، با خبرهایی از این که ترامپ به دنبال وضع تعرفه تا ۶۰ میلیارد دلاری بر فناوری اطلاعات است، ۰.۵ درصد افت کرد.

سهام بزرگ تکنولوژی آسیا مانند ال‌جی دیسپلی، تنسنت هولدینگز و تایوان سمی‌کانداکتور، همگی بیش از ۱ درصد سقوط کردند.

شین اولیور، اقتصاددان ارشد ای‌ام‌پی سیدنی، می‌گوید: هنوز احتمال جنگ تجاری تمام عیار وجود ندارد اما مواضع طرفین اصلا صلح‌آمیز هم نیست. ریسک اصلی، جنگ تجاری آمریکا با چین است.

سرمایه‌گذاران بر این باورند که سیاست‌گذاراننی که طرفدار محافظاکاری هستند، با دنبال استفاده از ارز به عنوان اسلحه‌ای تجاری می‌باشند هرچند ممکن است این کار خیلی آشکارا انجام نشود.

انتشار اخبار از سوی آمریکا بر بازارهای جهان حاکم شد و خبرهای خوب اقتصاد چین که نشان می‌داد در ابتدای امسال تولیدات صنعتی این کشور با سرعتی فراتر از حدانتظار رشد کرده‌اند، تاثیر خود را از دست داد.

اخراج تیلرسون و ریسک تعرفه‌های جدید بر واردات چین با کند شدن نرخ تورم آمریکا که در روز سه‌شنبه برابر با ۱.۸ درصد اعلام شد، همزمان شد.

در بازارهای ارز نرخ دلار در برابر ین با اندکی افت به نرخ ین رسید.

کد خبر 4251717

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha