پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۵:۳۵

فرمانده سپاه ناحیه میامی:

ترویج امربه‌معروف در زمره برنامه‌های نوروزی میامی باشد

ترویج امربه‌معروف در زمره برنامه‌های نوروزی میامی باشد

میامی- فرمانده سپاه ناحیه میامی ترویج امربه‌معروف را در زمره برنامه‌های نوروزی این شهرستان ذکر کرد و گفت: نظارت بر اجرای صحیح برنامه‌های نوروزی در اولویت باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا فلاحتی در نشست فرهنگ عمومی میامی به میزبانی دفتر امام‌جمعه این شهر، ضمن اشاره به‌ضرورت ترویج فرهنگ امربه‌معروف در جامعه طی ایام نوروز، تأکید کرد: ترویج این فریضه می‌بایست جزء برنامه‌های نوروزی محسوب شود تا در راستای اشاعه سبک زندگی اسلامی موفق عمل کنیم.

وی افزود: یکی از مسائلی که در برنامه‌های نوروزی باید به آن توجه داشت، مقوله روز طبیعت است که طی سال گذشته در زیارتگاه قبور شهدای گمنام شاهد اتفاقاتی بودیم که می‌بایست به‌خوبی مدیریت می‌شدند لذا در سال جاری باید این مقوله مدنظر باشد.

ترویج امربه‌معروف رسالتی همگانی

فرمانده سپاه ناحیه میامی گفت: برای اینکه امربه‌معروف در جامعه ترویج شود، نیازمند کار فرهنگی هستیم و از سوی دیگر فرهنگ یک مقوله فراگیر است که اگر اصلاح شود یک جامعه اصلاح می‌شود.

فلاحتی تأکید کرد: ترویج فرهنگ امربه‌معروف نیاز به یک عزم همگانی دارد.

وی همچنین به برگزاری مداوم نشست‌های شورای فرهنگ عمومی نیز تأکید کرد و گفت: امیدواریم در سال جدید بتوانیم جلسات شورای فرهنگ عمومی را با رویکرد جدید آغاز کنیم تا در راستای اجرای گفتمان‌های دینی بر طبق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی موفق باشیم.

ضرورت تقویت برنامه‌های راهیان نور

فرمانده سپاه ناحیه میامی در دیگر بخش سخنان خود به مقوله راهیان نور در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: تقویت این برنامه فرهنگی یکی از ضرورت‌های ترویج فرهنگ شهادت، ایثارگری و ولایتمداری است تا مسئولان و خانواده‌ها به آن نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

فلاحتی بر ضرورت رفع معضلات اجتماعی نیز تأکید داشت و گفت: در کمیته‌های تخصصی ذیل شورای فرهنگی عمومی، می‌توان معضلات فرهنگی شهر رصد و پیگیری کرد تا با جدیت کامل در حوزه فرهنگی کارهای جدی صورت گیرد.

وی افزود: اقدامات فرهنگی می‌تواند به مقابله با توطئه‌های دشمنان در حوزه‌های مختلف منجر شود.

حجت‌الاسلام مجید بخشی رئیس تبلیغات اسلامی میامی نیز در این نشست با اشاره به معضل طلاق و بیکاری در جامعه، گفت: باید با ترویج فرهنگ دینی نسبت به رفع معضلات اجتماعی گام‌های عملی برداشت.

کد خبر 4254645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha