۶ فروردین ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰

رئیس پلیس راه استان قزوین:

سوانح منجر به فوت در راههای استان قزوین ۵۰ درصد کاهش یافت

سوانح منجر به فوت در راههای استان قزوین ۵۰ درصد کاهش یافت

قزوین- رئیس پلیس راه استان قزوین گفت: با حضور موثر پلیس در جاده ها و رعایت قوئانین راهنمایی و رانندگی سوانح منجر به فوت در محورهای مواصلاتی استان قزوین ۵۰ درصد کاهش یافت.

سرهنگ نصرالله بیگلری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: آمار سوانح منجر به فوت در جاده های استان در مدت ۱۰ روز از آغاز طرح نوروزی ۵۰ درصد کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: همچنین در این مدت میزان سوانح جرحی ۲۲.۷ درصد کاهش یافته است.

رئیس پلیس راه استان قزوین تصریح کرد: خوشبختانه با همراهی و مشارکت مردم و توجه به توصیه های پلیس و حضور ماموران در جاده ها تعداد سوانح خسارتی در مدت ۱۰ روز از اجرای طرح نوروزی حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است.

وی بیان کرد: تعداد کشته ها در سوانح هم ۶۹ درصد کاهش یافته است.

تردد یک میلیون و۱۱۳ هزار تردد در روز گذشته

سرهنگ بیگلری یادآورشد: با ثبت یک میلیون و ۱۱۳ هزار و ۲۵۸ دستگاه خودرو ردر روز گذشته شاهد افزایش ۲۸.۴ درصدی در جاده های استان بودیم.

رانندگان به توصیه های پلیس توجه کنند

رئیس پلیس راه استان قزوین بیان کرد: با توجه به این که حدود ۳۰ درصد سوانح ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان است لذا تاکید جدی داریم حتما پس از دو ساعت رانندگی با توقف در توقف گاهها و پارکینگ کنار جاده ها و جای مناسب حدود ۱۵ دقیقه استراحت کنند و به سفر خود ادامه دهند.

وی اظهارداشت: رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی و توجه به فاصله از خودروی جلویی، خودداری از سرعت و سبقت غیرمجاز و صحبت نکردن با تلفن همراه می تواند از بروز سوانح جلوگیری کرده و سفری ایمن را برای هموطنان رقم بزند.

کد خبر 4258754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha