پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷

مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری اردبیل:

استان اردبیل رتبه نخست کاهش بیکاری در کشور را کسب کرد

استان اردبیل رتبه نخست کاهش بیکاری در کشور را کسب کرد

اردبیل – مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری اردبیل از کسب رتبه نخست کاهش بیکاری توسط این استان در سطح کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری اردبیل ارژنگ عزیزی بعدازظهر پنج‌شنبه با اعلام این خبر تصریح کرد: از بین ۳۱ استان کشور، نرخ بیکاری استان اردبیل با ۶.۴ درصد کاهش، رتبه اول کاهش بیکاری کشوری را کسب کرده است.

وی افزود: بطوریکه بر اساس گزارش مرکز آمار ایران نرخ بیکاری اردبیل از ۱۵.۶درصد در پاییز سال ۹۵ به ۹.۲ درصد در پائیز ۹۶ رسیده است.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری اردبیل متذکر شد: مطابق گزارش مرکز آمار ایران، بررسی روند تغییرات نرخ مشارکت اقتصادی نیز نشان می‌دهد این شاخص در پاییز سال ۹۶ در استان اردبیل نسبت به میانگین کشوری ۴.۶ درصد بالاتر بوده است.

عزیزی از برنامه‌ریزی استان برای ایجاد ۲۰ هزار شغل در سال جاری خبر داد و متذکر شد:  ایجاد ۲۰ هزار فرصت شغلی جدید با همکاری و حمایت دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۹۷ توسط مقام عالی استان هدف‌گذاری شده است.

وی به ضرورت احساس مسئولیت بیشتر مدیران دستگاه‌های اجرایی در این خصوص تأکید و اضافه کرد: لازم است تمامی نهادها توان خود را برای تحقق این میزان فرصت شغلی تا پایان سال به کار گیرند.

کد خبر 4260251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha