ابراهیم تاجیک نوری در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با بارش باران و برف در محورهای هراز و فیروزکوه اظهار داشت: با توجه به بارش برف و باران به ویژه در شرق استان تهران و بروز اختلال احتمالی در رفت و آمد خودروها نیروهای امدادی درپایگاه های مختلف هلال احمر این استان مستقر شده اند.
تاجیک نوری افزود: در محورهای هراز و فیروزکوه امدادگران و نجاتگران در حالت آمادهباش کامل هستند تا در صورت بروز حادثههای احتمالی کمکرسان هموطنان را داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه رانندگان وسیله مورد نیاز را به همراه داشته باشند گفت: مسافرین در صورت بروز هرگونه حوادثی با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تهران تماس بگیرند و همکاران را در جریان قرار بدهند.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران ابراز داشت: لازم است که دستگاه های مرتبط تمهیدات مورد نیاز جهت مقابله با هرگونه حادثه احتمالی را در این خصوص معمول داشته و با صدور پیش آگاهی از طرق گوناگون و به ویژه رسانه های محلی و استانی هموطنان را به رعایت اصول ایمنی در کلیه موارد توصیه کنند.
تاجیک نوری در ادامه بیان داشت: از هموطنان عزیز و رانندگان می خواهیم با توجه به وضعیت جوی نکات ایمنی رانندگی را به خوبی رعایت کنند و همچنین وسایل مورد نیاز مثل زنجیر چرخ و جعبه کمک های اولیه را همواره همراه داشته باشند تا در صورت بروز بحران الزامات و امکانات اولیه را مهیا داشته باشند.
نظر شما