۲۷ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۴۹

«تقصیر آستینم بود» کتاب شد

«تقصیر آستینم بود» کتاب شد

داستان «تقصیر آستینم بود» به قلم  سو گریوز و ترجمه فریبا رئوفیان روایت راستگویی و ضرورت وجود آن در زندگی است که برای کودکان روایت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  روابط عمومی انتشارات فنی ایران(کتاب‌های نردبان)، این کتاب به کودکان می‌آموزد که چرا راست گفتن مهم است و دروغگویی چه عواقبی برای آن‌ها در پی دارد.

براساس این گزارش پاپی دختر کوچکی است که راستگویی برای او دشوار است. او در شرایط مختلف دروغگویی را ترجیح می‌دهد تا بتواند شرایط خود را حفظ کند و از تنبیه در امان بماند.

این کتاب که در قالب مجموعه‌ای تحت عنوان «احساسات من» منتشر شده است تلاش دارد تا مهارت های فردی و اجتماعی را به کودکان بیاموزد.

شیوه طراحی و تصویرگری کتاب «تقصیر آستینم بود» به گونه‌ای است که امکان گفتگوی مربی یا والدین با کودک را فراهم می‌کند. این مخاطبان پس از مطالعه داستان می‌توانند درباره موضوع آن بحث کرده وتمرین هایی را انجام دهند.

تصویرگری این کتاب را دسیدریا گوئیچاردینی  برعهده داشته و کتاب مناسب گروه سنی ۶ تا ۹ سال است.

دیگر کتاب های این مجموعه نیز که هرکدام داستان مستقلی دارند به زودی وارد بازار نشر خواهد شد.

کد خبر 4272102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha