پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۳۷

امیرعبداللهیان در دیدار با سفیر زیمبابوه در تهران مطرح کرد؛

ارتقای سطح روابط دوستانه ایران و زیمبابوه با بهره‌گیری ازاشتراکات

ارتقای سطح روابط دوستانه ایران و زیمبابوه با بهره‌گیری ازاشتراکات

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل ارتقای سطح روابط دوستانه ایران و زیمبابوه را با بهره‌گیری از اشتراکات دو کشور را امکان پذیر دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل ظهر امروز سه‌شنبه(۴اردیبهشت ماه) با نیکلاس کیتی کیتی؛ سفیر زیمبابوه در تهران در پایان ماموریتش در ایران دیدار و گفتگو کرد.

بنابراین گزراش امیرعبداللهیان در ابتدای این دیدار با استقبال از گسترش روابط تهران هراره، گفت: ایران و زیمبابوه زمینه‌های مساعد و امکانات فراوانی برای گسترش همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف دارند که باید از این زمینه‌ها برای ارتقای سطح روابط دوستانه بیش از پیش و به نفع ملت‌های دو کشور بهره‌گیری شود.

وی در ادامه با بیان اینکه اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه زیمبابوه به دلیل روحیه استقلال‌طلبانه این کشور در طول تاریخ بوده است، افزود: روحیه تاریخی مقاومت ملت زیمبابوه قابل تقدیر بوده و توسعه روابط با این کشور حائز اهمیت است.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل همچنین در پایان این دیدار با قدردانی از تلاش‌های سازنده سفیر زیمبابوه در دوره ماموریت خود در تهران؛ برای وی در ماموریت جدید آرزوی توفیق کرد.

نیکلاس کیتی کیتی سفیر زیمبابوه در تهران نیز در این دیدار با اشاره به آمادگی دولت و مجلس زیمبابوه برای تقویت روابط دو کشور، گفت: زیمبابوه علاقه‌مند به گسترش روابط اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران به ویژه در حوزه‌های پتروشیمی، صنعتی و خدمات فنی و مهندسی است.

سفیر زیمبابوه در پایان ضمن تشریح تحولات اخیر در کشورش از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه در مدت ماموریت خود تقدیر کرد و گفت: دیدار و مذاکرات مقامات پارلمانی و ارتباطات فیمابین تهران- هراره با اهتمام ویژهای از سوی دو کشور جریان خواهد داشت.

کد خبر 4280123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha