۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۳:۱۲

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد:

میزان مصرف آب شرب مردم یزد با استانداردهای کشور مطابق است

میزان مصرف آب شرب مردم یزد با استانداردهای کشور مطابق است

یزد ـ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد گفت: میزان مصرف آب شرب مردم یزد با استانداردهای کشور مطابق است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسلامی دوشنبه شب در نشست هم اندیشی مسئولان حوزه آب، اصحاب رسانه و معاونان استاندار یزد با محوریت مسئله آب اظهار داشت: سالانه به طور متوسط ۶۵ درصد از نیاز آب شرب شهرهای استان یزد که حدود ۹۲ میلیون مترمکعب است، از آب انتقالی تامین می شود.

وی بیان کرد: بقیه نیاز استان از طریق چاه‌های استان تامین می‌شود که به دلیل خشکسالی های مستمر و برداشت های بی رویه و کاهش کمی و کیفی منابع آبی استان، ناچار هستیم آب انتقالی به استان یزد را در ۱۰ شهرستان استان سهمیه بندی کنیم.

اسلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۸۵ درصد نیاز آب شرب مردم یزد از طریق خط انتقال و ۱۵ درصد از طریق منابع داخل استان تامین می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با بیان اینکه یکی از مشکلات استان یزد در حوزه آب شرب، نوسان مصرف است، افزود: میزان مصرف آب در استان یزد در ماه‌های تیر و مرداد به ۱۱.۵ میلیون مترمکعب می‌رسد که این میزان در ماه‌های دی و بهمن، ۶ میلیون مترمکعب است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کیفیت پایین آب در برخی شهرهای استان اظهار داشت: ناچاریم در این شهرها از سیستم های آبیاری دیگری استفاده کنیم یعنی در تابستان‌ها، آب شرب مردم را از ایستگاه‌ها برداشت کرده یا از آب شیرین کن در برخی مناطق استفاده می کنیم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با این شرایط مردم باید مصرف را مدیریت کرده و استفاده بهینه از آب داشته باشند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد عنوان کرد: رسانه ها نیز باید با فرهنگ سازی، مردم را مقید کنند که مصارف را کاهش دهند گرچه میزان مصرف آب شرب مردم یزد با استانداردهای کشوری مطابق است.

وی، یکی از نگرانی‌ها در استان یزد را مصرف آب کولرهای آبی اعلام کرد و افزود: در ازای ۴۰۰ هزار کولری که در ماه‌های گرم سال فعال است، ۲۰ میلیون مترمکعب آب مصرف می‌شود که این میزان مصرف در هیچ نطقه‌ای از کشور سابقه ندارد.

کد خبر 4285525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha