پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۰۴

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی:

۲۰ حلقه تفسیر «زندگی با قرآن» در آذربایجان غربی تشکیل می شود

۲۰ حلقه تفسیر «زندگی با قرآن» در آذربایجان غربی تشکیل می شود

ارومیه - معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان آذربایجان غربی از تشکیل ۲۰ حلقه تفسیر «زندگی با قرآن» همزمان با ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.

حجت الاسلام رامین خورنژاد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این حلقه های تفسیری با موضوع «زندگی با قرآن» به همت تبلیغات اسلامی استان در سطح شهرهای استان تشکیل می شود افزود: آشنایی بیشتر مردم با قرآن و دستورات آن، تفکر و تدبر در قرآن و همچنین پیاده کردن دستورات قرآن در زندگی مردم از اهداف طرح تفسیر قرآن کریم در استان است.

وی با بیان اینکه این کلاس ها در طول ماه مبارک رمضان و با علاقه مندان و با بهره مندی از اساتید قرآن در سطح مساجد استان برگزار می شود افزود: ارتقای فرهنگ دینی در جامعه و تلاش در راستای جذب جوانان و نوجوانان به فرهنگ غنی اسلامی مهم ترین راه مقابله با عمق دسیسه های دشمنان است.

حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این طرح علاوه بر اینکه در حوزه تفسیر قرآن کریم فعالیت می کنند و با مباحث تفسیری آشنا می شوند، سعی کنند آموزه های قرآنی را در زندگی خود نیز به کار گیرند.

وی برگزاری طرح «با قرآن در رمضان» به صورت جمع خوانی در ۱۳ شهرستان و در ارومیه در ۱۰ مکان و برگزاری جشن «شکوفه‌های قرآن» در ماه مهمانی خدا از جمله برنامه های این اداره کل برشمرد.

معاون فرهنگی و آموزش تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی از برگزاری ۲۰ محفل انس با قرآن همزمان با ماه مبارک رمضان در استان خبر داد و اظهارداشت: برگزاری جلسات تفسیر بینات با محوریت سوره قصص در ۱۰ شهرستان، اعزام دو هزار مبلغ به مناطق مختلف روستایی و شهری استان از دیگر برنامه های اداره کل در ماه رمضان است.

وی از تعویض ۵۰۰ جلد قرآن کریم کهنه با قرآن های جدید خبر داد و افزود: مهمترین فلسفه رسالت پیامبر اسلام (ص) تبلیغ و انتشار معارف و آموزه قرآن کریم و عمل به دستورات الهی نوشته شده در کتاب کلام الله مجید است، همه ما باید تلاش کنیم روح تدبر و تفکر قرآنی در جامعه حاکم شود.

وی همچنین از اجرای «طرح سفیران نور» خبر داد و تصریح کرد: طرح سفیران نور با حضور چهار نفر از قاریان و حافظان مطرح کشور در استان در طول ماه مبارک رمضان برگزار می شود.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه این قاریان به مدت ۳ روز در شهرهای ارومیه، تکاب، ماکو، چالدران، شاهین دژ، سردشت و پیرانشهر مراسم محافل انس با قرآن کریم را برگزار خواهند کرد گفت: دعوت از دو مفسر قرآن کریم از قم برای برگزاری جلسات تفسیر قرآن در شهرستان های ارومیه و خوی در ایام مبارک رمضان و توزیع قرآن کریم در مناطق کمتر برخوردار از دیگر برنامه های این اداره ی کل در ماه مبارک رمضان است.

کد خبر 4302487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha