۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۵۷

معاون استاندار لرستان:

زمینه اشتغال نیروهای تحصیل‌کرده درکارگاه‌های تولیدی فراهم‌شده است

زمینه اشتغال نیروهای تحصیل‌کرده درکارگاه‌های تولیدی فراهم‌شده است

خرم‌آباد- معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری لرستان گفت: زمینه اشتغال نیروهای تحصیل‌کرده در کارگاه‌های تولیدی در قالب طرح «کارورزی» فراهم‌شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، گودرز امیری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ۱۴ مصوبه داشتیم، اظهار داشت: این مصوبات مربوط به بانک ها، مالیات و تامین اجتماعی بود که اجرا می شوند.

وی با بیان اینکه در حوزه نیاز واحدهای تولیدی، کارگاه ها و مجامع امور صنفی به نیروهای تحصیلکرده مصوبه ای داشتیم، تصریح کرد: این نیروها از طریق اداره کار معرفی می شوند و در قالب قرارداد ۲ ساله مشغول به کار می شوند و بیمه سهم کارفرما آن از طریق دولت تامین و پرداخت می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه در قالب طرح «کارورزی»  نیروهای تحصیلکرده در کارگاه ها حضور یافته و تجاربی به دست می آورند و اشتغال ایجاد می شود، افزود: همچنین کارگاه های تولیدی از این فرصت استفاده کرده و از نیروی ماهر و تحصیلکرده بهره مند می شوند.

امیری همچنین از بررسی مسائل پیرامون اجرایی شدن بند «و» تبصره ۱۶ در جلسه ستاد تسهیل اشاره کرد و گفت: علی رغم اعلام بانک مرکزی هنوز اجرای این قانون مشکلاتی دارد که از طریق استانداری و بانک ها در سطح ملی بررسی می شود تا اگر دستورالعملی نیاز است در رابطه با مابه التفاوت سود بعد از سر رسید تعیین تکلیف شود.

کد مطلب 4302635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha