به گزارش خبرگزاری مهر ، شهردار منطقه 4 گفت: پس از افتتاح نخستین پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران که 21 آذر امسال در خیابان بنی هاشم تقاطع گیلان به بهره برداری رسید ، به فاصله کمتر از یک ماه ، دومین پایگاه چند منظوره که به منظورپشتیبانی و حمایت مدیریت شهری و گسترش سطح سرانه فضاهای ورزشی منطقه در ابتدای خیابان شهید عراقی احداث شده است ، به بهره برداری خواهد رسید.
اسدالله کریمی افزود: 4 پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران دیگر نیز در حال ساخت بوده و تا پایان امسال برای استفاده بانوان راه اندازی خواهد شد.
وی در ادامه گفت: این پایگاه دارای کاربری ورزشی ویژه بانوان است و دارای قسمت های اداری و انبار برای سازمان هایی مانند هلال احمر ، اورژانس ، آتش نشانی و نیز دارای "پدی های" هلی کوپتر ، برق اظطراری ، مخزن سوخت و آب اظطراری بوده و همه استانداردهای لازم برای مقاوم بودن آنها در زمان ساخت رعایت شده است.
کریمی خاطر نشان کرد: در همین راستا شش زمین دیگر نیز مکان یابی و کارشناسی لازم آنها انجام شده است و در صورت ابلاغ بودجه ، فاز دو عملیات اجرایی آن نیز آغاز خواهد شد.


نظر شما