۲۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۰۴

گزارش خبرنگار اعزامی مهر از روسیه؛

تمرین امروز تیم ملی ایران/بازگشت مصدومان به جز دژآگه

تمرین امروز تیم ملی ایران/بازگشت مصدومان به جز دژآگه

به جز اشکان دژآگه که همچنان با مصدومیت دست و پنچه نرم می کند، سایر مصدومان تیم ملی در تمرین عصر امروز این تیم در روسیه شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال ایران که خود را آماده برگزاری دیدار با مراکش می کند، عصر امروز دوشنبه در کمپ لوکوموتیو تمریناتش را پیگیری کرد. در این تمرین رامین رضاییان و مهدی ترابی که در تمرین روز گذشته حضور نداشتند شرکت کرده و پا به پای دیگران تمرین کردند.

ملی پوشان کشورمان با کار با توپ تمرین را آغاز کردند و سپس حرکات کششی را در دستور کار قرار دادند. کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی  نظارت ویژه‌ای بر تمرینات داشت و دستورات فنی را شخصا به بازیکنان ارائه می کرد.

هنگام گرم کردن بازیکنان، کی‌روش در زمین کناری مشغول چیدن موانع برای ادامه تمرینات بود. همچنین دستیاران کی روش هم مشارکت خوبی در تمرینات داشتند و بخش های مختلف تمرین را برنامه ریزی و اجرا کردند.

مهدی طارمی، مهدی ترابی و رامین رضاییان که به دلیل مصدومیت در تمرین دیروز حضور نداشتند، امروز در تمرینات گروهی شرکت کرده و بدون مشکل پا به پای دیگران تمرین کردند. 

اشکان دژاگه تنها بازیکنی است که هنوز با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و در تمرینات امروز هم شرکت نکرد.

کد مطلب 4318611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha