پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ خرداد ۱۳۹۷، ۹:۰۸

روایت‌های ناگفته شکسپیر منتشر شد

روایت‌های ناگفته شکسپیر منتشر شد

کتاب «نویسندگان و داستان‌های درازشان» نوشته تریسی ترنر با ترجمه محمود مزینانی از سوی انتشارات پیدایش منتشر شد؛ در این مجموعه با داستان‌های ناگفته نویسندگان معروف آشنا می‌شویم.

به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب، با نگاهی به نکات جذاب و غافلگیرکننده مشاهیر خفن از سوی انتشارات پیدایش با ترجمه محمود مزینانی برای کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

در این کتاب نوجوانان با نویسندگان معروفی آشنا می‌شوند که برخی ماهرانه‌ترین طرح‌های داستانی و شخصیت‌های به یادماندنی تاریخ را خلق کرده‌اند؛ آثاری با واژگانی شگفت‌انگیز که از آزمون زمان سربلند بیرون آمده‌اند و امروز هنوز هم مردم را می خندانند و به گریه می‌اندازند. در این کتاب می‌توان به دفتر خاطرات و داستان‌های ناگفته‌ ۱۰ نویسنده مطرح جهان سرک کشید و از همه چیز آن‌ها آگاه شد.

البته نویسندگان به خاطر نوشته‌هایشان است که معروف می‌شوند ولی این دلیلی نمی‌شود که کارهای غافلگیرکننده هم از آن‌ها سرنزنده باشد. مثلا چارلز دیکنز در کودکی کارگر یک کارخانه واکس سازی بوده، امیلی برونته برادر آتش به جان گرفته‌اش را خاموش کرده، ویلیام شکسپیر توسط ملکه الیزابت اول به دادگاه کشانده شده، توماس هاردی در یک قبرستان کار می‌کرده یا جیمز جویس می‌خواسته کارخان فشفشه‌سازی باز کند.
 
در پشت جلد این کتاب آمده: «لابد تا حالا اسم ویلیام شکسپیر را شنیده‌اید. ویلیام شکسپیر و نمایشنامه‌های پرطرفدارش جین آستین و داستان‌های عشقی‌اش چارلز دیکنز و شاهکارهای بزرگش.
ولی تا حالا شنیده‌اید که
ویلیام شکسپیر را به توطئه علیه ملکه کشورش متهم کردند؟
چیزی نمانده بود که جین آستین، جین بیگ ویدر شود؟
طرفداران چارلز دیکنز لباس‌هایش را تیکه پاره کردند؟
با اینکه مدت‌ها از مرگ این نویسندگان می‌گذرد، ولی هنوز هم زندگی آنها پر از شگفتی و غافلگیری است و زندگی ده نویسنده‌ای که در این کتاب جمع شده‌اند، بیش از همه شما را غافلگیر و شگفت‌زده می‌کند.»

کتاب «نویسندگان و داستان‌های درازشان» نوشته تریسی ترنر با ترجمه محمود مزینانی از سوی انتشارات پیدایش در ۱۰۰۰ نسخه و به قیمت ۱۶ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 4322961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha