پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۲۵

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی عنوان کرد:

اطلاع رسانی خدمات دستگاه قضایی به مردم

اطلاع رسانی خدمات دستگاه قضایی به مردم

مشهد-رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت:باید خدمات دستگاه قضا برای مردم به خوبی تبیین و اطلاع رسانی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی مظفری صبح پنج شنبه در جلسه شورای معاونین دادگستری استان خراسان رضوی اظهار کرد: اطلاع رسانی از خدمات ارائه شده توسط دستگاه قضایی در تمامی ایام سال و بویژه در هفته قوه قضائیه باید به شکل مطلوبی صورت پذیرد.

وی افزود: یاد وخاطره شهیدان انقلاب اسلامی به ویژه شهدای قوه قضائیه و معمار دستگاه قضایی شهیدمظلوم آیت الله دکتر بهشتی و یاران باوفایش باید امسال به طور ویژه گرامی داشته شود و  ایام هفته بزرگداشت قوه قضائی فرصت  مناسبی برای بازگو کردن و ارائه بخشی از خدمات انجام شده دردستگاه قضایی به افکار عمومی است.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی گفت: یکی از مهمترین ویژگی های شهید مظلوم  آیت الله دکتربهشتی ژرف بینی و آینده نگری وی به ویژه در تلفیق قوانین عرفی و مبانی شرعی بود.

مظفری ادامه داد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در مقاطع مختلف و به ویژه سالهای اخیرمبنی بر امید بخشی به مردم، این نکتهبسیار مهم در زمینه اطلاع رسانی باید در عین صحت و دقت در گفتارمورد توجه مسئولان محترم قضایی قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: علی رغم  کمبود نیروی انسانی در مجموعه قضایی به ویژه در بخش اداری و با وجود ورود بیش از یک و نیم میلیون پرونده به دادگستری استان با تلاش و کار مضاعف همکاران محترم قضایی و اداری شاهد ارائه حجم مطلوبی از خدمات حقوقی و قضایی به شهروندان محترم بودیم و انشاء الله در سال جاری نیز با مد نظر قرار دادن سیاستهایتوسعه قضایی این روند مثبت استمرار خواهد یافت.

کد خبر 4326629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha