پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۳۶

سیستان و بلوچستان قهرمان رقابت های ووشو دانشجویان کشور شد

سیستان و بلوچستان قهرمان رقابت های ووشو دانشجویان کشور شد

زاهدان- رئیس هیات ووشو سیستان و بلوچستان گفت: رقابت های ووشو دانشجویان کشور با قهرمانی تیم سیستان و بلوچستان در زاهدان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، عباس شیبک اظهار داشت: این دوره از رقابت های ووشو یادواره شهید «حسن عشوری» در بخش «ساندا» با حضور ۶۶ ورزشکار از ۱۹ استان کشور در قالب ۲۰ تیم در روزهای ۲۹ تا ۳۰ خرداد در زاهدان برگزار شد.

وی ادامه داد: پس از تیم سیستان و بلوچستان تیم های تهران و کردستان موفق به کسب عناوین دوم و سوم شدند.

وی افزود: نفرات برتر این دوره از رقابت های ووشو کشور تابستان امسال به رقابت های دانشجویان جهان اعزام می شوند.

رئیس هیات ووشو سیستان و بلوچستان بیان کرد: ووشو به عنوان یکی از رشته های ورزشی پرطرفدار توانسته بیش از ۳ هزار نفر را در این استان به خود جذب کند.

کد خبر 4326722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha