پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

هفته آینده برگزار می شود؛

تظاهرات بی سابقه ۱۰ هزار زن فلسطینی برای حمایت از نوارغزه

تظاهرات بی سابقه ۱۰ هزار زن فلسطینی برای حمایت از نوارغزه

تعدادی از موسسه های حقوق زنان در فلسطین بنا دارند هفته آینده تجمعی مسالمت آمیز با مشارکت بیش از ۱۰ هزار زن فلسطینی در اعتراض به ادامه محاصره نوارغزه برگزار کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الکرامه پرس، گروهی از موسسه های حقوق زنان در فلسطین در حال فراهم کردن مقدمات تظاهراتی با حضور بیش از ۱۰ هزار زن فلسطینی هستند.

قرار است این تظاهرات سه شنبه هفته آینده در خط مرزی نوارغزه برگزار شود و کمیته زنان وابسته به هیأت ملی «تظاهرات بازگشت» اعلام کرده است که این تظاهرات بی سابقه در تلاش برای رساندن صدای زنان فلسطین و مطالبات آنها برای پایان دادن به محاصره نوارغزه است.

«هدی العلیان» عضو دفتر سیاسی حزب «فدا» (اتحاد دموکراتیک فلسطین) اعلام کرد که این تظاهرات از شرق نوارغزه آغاز خواهد شد و مادر «رزان النجار» امدادگر شهید فلسطینی هم در این تجمع سخنرانی خواهد کرد.

قرار است در این تجمع تصاویر زنانی که به وسیله رژیم اشغالگر قدس به شهادت رسیده اند نشان داده شود و تظاهرات مسالمت آمیز زنان فلسطینی با عنوان «فلسطینیان تحت الحصار» (زنان فلسطینی در محاصره) برگزار شود.

کد خبر 4332171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha