پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ تیر ۱۳۹۷، ۱۲:۲۹

براساس برخی گمانه زنی ها؛

نظامیان آمریکایی مستقر در آلمان به لهستان اعزام می‌شوند

نظامیان آمریکایی مستقر در آلمان به لهستان اعزام می‌شوند

پس از اعلام واشنگتن در خصوص بررسی خروج نظامیان خود از آلمان برخی گمانه زنی ها حاکی از اعزام آنها به لهستان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، دولت آمریکا هفته گذشته اعلام کرد که خروج نظامیان خود در خاک آلمان را مورد بررسی قرار می دهد. در همین راستا نیز «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد که چنین اقدامی جز روال عادی برنامه های دولت در راستای بررسی و تخمین هزینه ها است.

در حال حاضر برخی رسانه ها اخباری مبنی بر نقل و انتقال نظامیان آمریکایی از آلمان به لهستان منتشر کرده اند. 

بر اساس گزارش آنها ترامپ علت خروج نظامیان خود از آلمان را عدم رضایت از عملکرد برلین در ناتو در خصوص بودجه نظامی اعلام کرده است. حال این گمان بوجود می آید که این تعداد از نظامیان آمریکایی روانه لهستان خواهند شد. لهستان همواره از متحدان نظامی آمریکا بوده است. ورشو در سال۲۰۰۱ میلادی در زمان جنگ افغانستان و در سال ۲۰۰۳ میلادی هنگام جنگ عراق حدود ۲۵۰۰ نظامی خود را روانه کرد که از این تعداد ۲۸ تن جان خود را از دست دادند. 

در حال حاضر ۳۵ هزار نظامی آمریکایی در آلمان مستقر هستند.

گفتنی است آمریکا به تازگی سامانه دفاع موشکی خود را در لهستان و بنا به درخواست دولت این کشور مستقر کرده است.

کد خبر 4338378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha