پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۷:۵۶

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:

۳۰ درصد مسئولیت‌های اجرایی کشور به بانوان واگذار می‌شود

۳۰ درصد مسئولیت‌های اجرایی کشور به بانوان واگذار می‌شود

سمنان - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بابیان اینکه مسئولان باید برای اجرای عدالت تلاش کنند، گفت: ۳۰ درصد مسئولیت‌های اجرایی کشور تا پایان دولت دوازدهم به بانوان واگذار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار عصر شنبه در نشست شورای اداری استان سمنان به میزبانی سالن یادگار امام(ره) استانداری بابیان اینکه توسعه پایدار و متوازن کشور بر اساس عدالت مهم‌ترین برنامه دولت است، ابراز داشت: دولت حقوق بانوان را کاملا به رسمیت می‌شناسد و بر این اساس ۳۰ درصد مسئولیت‌های اجرایی کشور تا پایان دولت دوازدهم به بانوان واگذار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان و مدیران باید افراد نخبه و صاحب فکر را شناسایی و از ظرفیت بانوان در راستای رشد و توسعه کشور استفاده کنند، افزود: امروز معنای عدالت توزیع بهره‌مندی همه افراد از مدیریت، امکانات و شرایط روز به دور از نگاه جنسیتی خواهد بود که تحقق این هدف نیازمند همدلی و هم‌افزایی همه بخش‌های موجود در جامعه است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بابیان اینکه برای رفع گرفتاری‌های موجود در بحث ایجاد عدالت اجتماعی تلاش خواهیم کرد، ابراز داشت: خوشبختانه رویکرد دولت در این مقوله بسیار حائز اهمیت است و بر این مبنا می‌کوشد تا زنان سرپرست خانوار را تحت حمایت خود قرار دهد.

ابتکار بابیان اینکه اجرای طرح‌های مهارت‌آموزی برای رفع مشکل بیکاری ضروری است، تصریح کرد: امروز بیشترین بیکاران را بانوان تحصیل‌کرده دانشگاهی شامل می‌شوند که در پاسخ به این پرسش که چرا تاکنون آموزش نتوانسته در ایجاد شغل موثر باشد باید گفت نسبت به مهارت‌آموزی نسل جوان توجه چندانی نشده است.

وی افزود: امروز دشمن می‌کوشد تا مردم را از دولت و نظام ناامید کند لذا برای خنثی کردن این توطئه‌ها در وهله نخست باید مهارت‌آموزی در دستور کار قرار گیرد و سپس با ایجاد بنگاه‌های اقتصادی و سیاست های توان‌افزایی برای افزایش اشتغال تلاش کرد.

کد خبر 4340984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha