۲۳ تیر ۱۳۹۷، ۸:۲۱

بدهی ۶ میلیاردی صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش

بدهی ۶ میلیاردی صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش

صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش با بدهی ۶ میلیاردی بابت مالیات و بیمه که مربوط به سنوات گذشته می‎شود، روبرو است.

به گزارش خبرنگار مهر، طی هفت ماهی که از مدیریت محمد خرم در صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش می گذرد، این صندوق با حمایت وزارت ورزش و دریافت بودجه معوقه خود، بدهی به قهرمانان و پیشکسوتان بابت مستمری آنها را پرداخت کرد با این حال هنوز پرونده های مالی به خاطر بدهکاری در صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان به طور کامل بسته نشده است. 

بخش باقی مانده بدهی های صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش مربوط به حوزه مالیاتی و شرکت بیمه ای و به مبلغ ۶ میلیارد تومان می شود. این بدهی مربوط به سنوات گذشته است که مسئولان فعلی صندوق باید آن را تسویه کنند. 

به گفته محمد خرم سرپرست صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش، به خاطر این بدهی هزینه درمان برخی از قهرمانان و پیشکسوتان که عضو صندوق هستند از طرف شرکت بیمه طرف قرارداد هنوز پراخت نشده است. 

این مقام مسئول در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد که تعداد این افراد کم است با این حال صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان پیگیر تسویه حساب ۶ میلیاردی است تا بعد از آن، این دسته افراد بتوانند بر اساس مدارک پزشکی که در اختیار دارند برای دریافت هزینه های خود اقدام کنند. 

کد خبر 4344889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha