به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هلال احمر استان مرکزی، محمد محمدی اظهار داشت: موضوع آموزش همگانی امداد و نجات نکته بسیار مهمی است و ما در این بخش حتی در سطح کشور بسیار فقیر هستیم، چرا که افراد کمی این آموزش ها را فرا گرفته اند.
وی امداد و نجات، کمک های اولیه و آمادگی در مواقع بحران را نکات مهم و کلیدی دانست و بیان کرد: همه اقشار جامعه باید این موارد را در کنار تحصیلات دانشگاهی و سایر فعالیت های خود آموزش ببینند تا در مواقع بحرانی دچار آسیب های جدی نشده و بتوانند جان دیگران را نیز نجات دهند.
محمدی بحث پیشگیری را از موارد بسیار مهم و از اولویت های این جمعیت دانست و ادامه داد: لازمه پیشگیری آموزش است، این آمادگی را داریم تا دوره های مختلف آموزشی امداد و نجات را مطابق با خواسته دستگاه ها و با حضور مربیان و اساتید مجرب برگزار کنیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی ادامه داد: آمار برخورداری افراد از آموزش های همگانی در حوزه امداد و نجات، ۸.۳ درصد است که این نشان از کم بودن میزان آگاهی جامعه در این رابطه و خطرات و مشکلاتی که در مواقع بحران روی می دهد، دارد.
وی با بیان اینکه عدم آگاهی در رابطه با اصول امداد و نجات، صدمات جبران ناپذیری به جامعه می زند، اضافه کرد: امید است با همدلی، همکاری و تلاش همه جانبه در این زمینه یک کارگروه کاربردی داشته باشیم و به نتایج مطلوب برسیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی:
ارتقای سطح آگاهی جامعه نسبت به اصول امداد و نجات ضروری است
اراک- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: ارتقای سطح آگاهی جامعه نسبت به اصول امداد و نجات ضروری است و در صورت تحقق این مهم شاهد آسیب های کمتری حین بروز حوادث خواهیم بود.
کد خبر 4345525


نظر شما