۵ مرداد ۱۳۹۷، ۰:۱۸

فرمانده انتظامی گناوه:

سارق قطعات خودرو در گناوه دستگیر شد/ کشف ۴ موتورسیکلت سرقتی

سارق قطعات خودرو در گناوه دستگیر شد/ کشف ۴ موتورسیکلت سرقتی

بوشهر - فرمانده انتظامی شهرستان گناوه از کشف چهار موتورسیکلت سرقتی خبر داد و گفت: سارق قطعات خودرو در گناوه دستگیر شد.

سرهنگ حسین احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای توسعه امنیت در شهرستان گناوه اقدامات خوبی صورت گرفته و طرح‌های مختلفی در سطح شهرستان اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: پلیس اشراف کاملی بر شهرستان دارد و با اجرای طرح‌های اطلاعاتی و برنامه‌های عملیاتی در سطح شهرستان، گام‌های مهمی در راستای بهبود شاخص‌های امنیتی برداشته است.

احمدی از دستگیری یک نفر سارق در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت در سطح شهرستان گناوه، ماموران پلیس آگاهی با تلاش شبانه روزی موفق شدند یک نفر سارق حرفه‌ای را شناسایی و دستگیر کنند.

کشف ۴ موتورسیکلت سرقتی

فرمانده انتظامی شهرستان گناوه ادامه داد: فرد دستگیر شده در بازجویی اولیه به چهار فقره سرقت تجهیزات داخل خودرو از خودروهای پارک شده در سطح شهر اعتراف کرده است.

وی عنوان داشت: همچنین ماموران پلیس آگاهی در بازدید از پارکینگ‌های سطح شهر گناوه و استعلام از وسایل نقلیه توقیفی توانستند چهار دستگاه موتورسیکلت سرقتی را شناسایی و کشف کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان گناوه توصیه کرد: شهروندان در مواجهه با هرگونه رفتار افراد مشکوک سریعا با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ تماس حاصل کنند.

کد مطلب 4358005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha