پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ مرداد ۱۳۹۷، ۲۱:۱۲

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند:

جشنواره برداشت گل محمدی در مرند برگزار می شود

جشنواره برداشت گل محمدی در مرند برگزار می شود

مرند – مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند با اشاره به توسعه کاشت گل محمدی در این شهرستان از برگزاری جشنواره برداشت گل محمدی در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر رحمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند، ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اجرای دستورات قضایی پیرامون تخریب ویلاهای غیرمجاز اظهار داشت: بناهای احداث شده در باغ ها و اراضی قبل از سال ۱۳۷۴، قانونی است اما در سال ۱۳۸۵ این قانون اصلاح و اعلام شد بناهای احداث شده بین سال های ۷۴ تا ۸۵ مشمول جریمه است.

وی افزود: بناهای احداث شده از سال ۸۵ به بعد نیز مشمول جریمه و قلع و قمع خواهد بود که طبق اعلام و تایید مرجع قضایی اجرایی می شود.

رحمانی در ادامه اظهار داشت: در رویدادهای فرهنگی در جهت معرفی ظرفیت های گردشگری و معرفی محصولات و تولیدات مرند حضور پررنگی خواهیم داشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند ادامه داد: در رویداد فرهنگی کاروانسرای یام مرند، نمایشگاه صنایع دستی، زعفران، عرقیات، خشکبار و تولیدات کشاورزی شهرستان برای عموم مردم برپا می شود.

وی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره برداشت محصولات اظهار داشت: جشنواره برداشت محصول در شهرستان مرند نیازمند در طول یکی دو سال گذشته، به علت خسارت های وارده برگزار نشد، محصول زردآلود امسال خسارت های زیادی داشته و ۷۰ درصد زردآلوهای این شهرستان نیز با خسارت روبه رو شد.

رحمانی از برگزاری جشنواره برداشت گل محمدی در سال آینده خبر داد و عنوان کرد: گل محمدی در شهرستان مرند جای خود را باز کرده که هم اکنون گل محمدی در مجموع در زمینی به مساحت ۱۰۵ هکتار کاشته می شود که به طور متوسط می توان از هر هکتار سه تن برداشت کرد.

۷۰ درصد آب در بخش کشاورزی هدر می رود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند با اشاره به اینکه ۱۲ هزار و ۳۰۰ هکتار باغ در شهرستان مرند وجود دارد، ادامه داد: شهرستان مرند دارای ۹۳ هزار هکتار زمین کشاورزی است که ۴۸ هزار و ۹۸۹ هکتار اراضی آبی است که معادل ۵۱ درصد اراضی را شامل می شود و ۴۸ درصد نیز دیمی است.

وی تاکید کرد: جمعیت روستایی شهرستان مرند ۸۸ هزار و ۹۱۷ نفر است که  ۴۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان در بخش کشاورزی شاغل هستند.

مدیرجهاد کشاورزی در بخش دیگری با اشاره به وضعیت آبی این شهرستان خاطرنشان کرد: منابع آبی شهرستان هزار حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، ۱۸ رشته رودخانه و ۴۴۱ دهنه قنات و چشمه و ۷ سد ذخیره در شهرستان مرند وجود دارد که در مجموع سالیانه ۱۹۰ میلیون متر مکعب آب در بخش کشاورزی مصرف می شود.

رحمانی با اشاره به اینکه آبیاری در روش های سنتی کشاورزی ۷۰ درصد به هدر می رود، گفت: اجرای سیستم های نوین آبیاری در دستور کار است که براین احساس لوله گذاری و احداث کانال و لایروبی قنات صورت گرفته و هم اکنون ۲ هزار هکتار زمین با آبیاری تحت فشار در این شهرستان اجرا می شود.

کد خبر 4373709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha