در دیدار با «یان کوبیچ»؛

حکیم خواستار ایفای نقش سازمان ملل برای کاهش مشکلات منطقه شد

حکیم خواستار ایفای نقش سازمان ملل برای کاهش مشکلات منطقه شد

«سید عمار حکیم» رئیس جریان حکمت ملی عراق با «یان کوبیچ» فرستاده ویژه سازمان ملل در این کشور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر اطلاع رسانی حکمت ملی، «یان کوبیش» فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق با حضور در دفتر جریان حکمت ملی، با سید عمار حکیم رئیس ائتلاف ملی شیعیان عراق دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس این گزارش، کوبیش در این دیدار گفتگوهایی که در حاشیه ارائه خلاصه گزارش از اوضاع عراق در شورای امنیت بین الملل مطرح شده بود را مورد تحلیل و بررسی قرار داد. 

در این دیدار در مورد تحولات سیاسی عراق و منطقه نیز رایزنی شد.

همچنین حکیم مجددا بر تسریع در روند تشکیل دولت بر اساس شروط مطرح شده توسط مرجعیت عالی عراق در راستای خدمت رسانی به مردم، تأکید کرد.

وی به منظور تحقق ثبات در منطقه، خواهان ایفای نقش گسترده سازمان ملل متحد در کاهش شدت نزاع ها و مشکلاتی شد که منطقه درگیر آن است.

همچنین در این دیدار کوبیش از نقش جریان حکمت ملی در نزدیک کردن دیدگاه ها و ایجاد همسویی و توافق در میان احزاب سیاسی عراق قدردانی کرد.

کد خبر 4375549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha