۱۹ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۴۷

با صدور پیامی؛

حداد عادل درگذشت ژیلبر لازار را تسلیت گفت

حداد عادل درگذشت ژیلبر لازار را تسلیت گفت

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با صدور پیامی درگذشت پروفسور ژیلبر لازار را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی درگذشت پروفسور ژیلبر لازار ایران‌شناس و زبان‌شناس فرانسوی، غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی پیام تسلیتی صادر کرد.

لازار پنجشنبه ۱۵ شهریور در گذشت.

مشروح پیام حداد عادل به ترتیب زیر است:

بسمه‌تعالی

درگذشت ایران‌شناس بزرگ و زبان‌شناس و فارسی‌دان برجسته، پروفسور ژیلبر لازار (۱۹۲۰-۲۰۱۸)، موجب تأسف عمیق شد. با فقدان ایشان، جامعه علمی و فرهنگی ایران‌ یکی از دوستداران صادق و دانشمند خود را از دست داد. این استاد فرهیخته نزدیک به هفتاد سال از زندگی پربار علمی خود را صرف تدریس و پژوهش‌های بسیار عمیق و تأثیرگذار در حوزه زبان فارسی نمود و میراث علمی ارزشمندی را برای علاقه‌مندان و استادان زبان‌شناس، و استادان زبان و ادب فارسی بر جای گذاشت.

پروفسور لازار در حوزه‌های مختلف زبانی و ادبی تحقیقات گسترده‌ای را به انجام رسانده است. پژوهش‌های او در زمینه‌هایی چون گویش‌های ایرانی، دستور زبان فارسی، شعر در زبان‌های ایرانی، و تألیف کتاب‌های ارزشمندی در موضوع زبان قدیم‌ترین آثار نثر فارسی و شکل‌گیری زبان فارسی است. فرهنگستان زبان و ادب فارسی به پاس خدمات علمی و پژوهشی آن استاد گران‌مایه در جلسه چهارصد و پنجاه و چهار شورای فرهنگستان، به تاریخ ۹۵/۱۰/۲۰ ایشان را به‌عنوان عضو افتخاری خود برگزید.

این‌جانب، به نمایندگی از فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی، فقدان آن استاد گران‌قدر و پژوهشگر سخت‌کوش را به ایران‌شناسان و استادان و دانشجویان زبان و ادبیات فارسی و زبان‌شناسی تسلیت می‌گویم.

غلامعلی حداد عادل              

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

کد خبر 4398967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha