سید حسین مقدسی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مسابقات سبک اویاما کاراته کشور با شرکت ۲۵۰ ورزشکار از ۹ استان تهران، مرکزی، لرستان، فارس، خراسان رضوی، گیلان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و کرمانشاه به میزبانی اراک از فردا (جمعه) به مدت دو روز برگزار می شود.
رئیس سبک اویاما کاراته کشور افزود: مسابقات سبک اویاما کاراته کشور در بخش کومیته در پنج گروه سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان پیگیری می شود.
مقدسی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده، ۳۰ داور قضاوت مسابقات سبک اویاما کاراته کشور را در اراک بر عهده دارند.
رئیس سبک اویاما کاراته کشور عنوان کرد: این سبک کاراته توسط اویاما رزمی کار کره ای بنیان نهاده شد و تاکید این سبک بر مبارزه واقعی از راه نزدیک و حفظ سلامتی توام جسمی و روحی ورزشکار است.
نظر شما