به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا میرجلیلی صبح امروز در حاشیه افتتاح طرحهای حوزه بهداشت و درمان یزد با حضور وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزیر بهداشت به منظور افتتاح ۴۲ طرح بهداشتی و درمانی در شهرستان های مختلف استان یزد به این استان سفر کرده است.
وی با اشاره به اینکه این طرحها در شهرستانهای مختلف استان یزد افتتاح و بهره برداری خواهد شد، بیان کرد: برخی از طرحها به صورت حضوری و برخی دیگر به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح میشود.
میرجلیلی از جمله این طرحها به افتتاح پد اورژانس هوایی در یزد و شش شهرستان دیگر استان، مرکز خدمات جامع سلامت حاجی مقصودی، سلامتکده طب سنتی ایرانی، افتتاح بیمارستان فوق تخصصی خون و آنکولوژی میرزا محمد صادقیان و بانو، افتتاح بخش عفونی بیمارستان شهید صدوقی و ... اشاره کرد.
وی، افتتاح بخش بستری طب ایرانی، افتتاح سیتی اسکن بیمارستان شهید رهنمون، بخشهای زایمان، IDR و ICU اتاق عمل جراحی قلب بیمارستان افشار و ... را نیز از دیگر طرحهای قابل افتتاح توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برشمرد.
میرجلیلی خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت امروز به افتتاح طرحهای حوزه بهداشت و درمان همچنین بازدید از چند مرکز درمانی خواهد پرداخت و روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی را نیز در جمع عزاداران یزدی خواهد گذراند.
نظر شما