به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، اعضای حزب کادیمای رژیم صهیونیستی که در مجلس(کنیست) این رژیم حضور دارند؛ معتقدند هرچه سریعتر باید شخص جدیدی جایگزین عمیر پرتز در وزارت جنگ اسرائیل شود.
بر همین اساس، یوال حسون در گفتگو با رادیو اسرائیل گفت : پرتز نباید باقی ماندن در وزارت جنگ را قبول کند و وضعیت فعلی ما به گونه ای است که باید هر چه سریعتر شخص دیگری به عنوان وزیر جنگ انتخاب شود.
حسون افزود : با کنار رفتن پرتز، شخص دیگری که احتمالا از حزبی غیر از حزب کارگر است، جایگزین او می شود.
این عضو ارشد حزب کادیما در خاتمه گفت : هرچند ممکن است وزیر جنگ جدید مجددا از حزب کارگر انتخاب شود، اما این نکته، مسلم است که شخص جدیدی عهده دار وزارت جنگ اسرائیل می شود.
در همین رابطه آویگدور ایتزچاکی، رهبر حزب کادیما در کنیست اظهار داشت : تا پایان دوره زمامداری دولت جدید، وزارت جنگ در اختیار حزب کارگر خواهد بود.
بر اساس گفته های آویگدور، هر چند لزوم تغییر در وزارت جنگ اسرائیل مشهود است، اما شواهد نشان می دهد که اولمرت تمایل چندانی به این کار ندارد.
لازم به ذکر است پس از پایان جنگ 33 روزه و شکست رژیم صهیونیستی از حزب الله لبنان انتقادها از اولمرت، عمیر پرتز و دان حالوتس افزایش یافت و اغلب مقامهای صهیونیستی خواستار کنارگیره گیری این افراد از سمت های خود شدند؛ شدت این انتقادها به جای رسید که دان حالوتس، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی، مجبور به استعفا از سمت خود شد.
بر همین اساس عمیر پرتز، به عنوان اولین شاهد درباره دلایل شکست اسرائیل از حزب الله لبنان، چهارشنبه گذشته در کمیته "وینوگارد"( کمیته رسیدگی کننده به علل شکست)، حاضر شده بود.
بر اساس این گزارش، دان حالوتس، رئیس مستعفی ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و ایهود اولمرت، نخست وزیر این رژیم، شاهدان دیگری هستند که باید برای دادن شهادت در این کمیته حاضر شوند.
پیش از این عمیر پرتز مدعی شده بود که اگر کمیته وینوگارد وی را مسئول شکست در جنگ 33 روزه معرفی کند، از سمت خود کناره گیری می کند.
نظر شما