به گزارش خبرنگار مهر، فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر چهارشنبه در آیین افتتاح این پروژه، گفت: الگو سازی در حوزه فعالیت های مشارکتی از جمله هدفگذاری های انجام شده برای تحقق بهتر توسعه در استان است.
سردار یدالله بوعلی افزود: یکی از رویکردهای ما در سپاه این است که در هر نقطه ای از استان که مشکلی وجود داشته باشد، بر حسب وظیفه و با احصا، بررسی و مراجعه به متولی آن حوزه نسبت به رفع مشکلات و تحقق توسعه مشارکتی اقدام کنیم.
بوعلی با بیان اینکه سپاه دخالتی در انجام وظیفه دیگران نمی کند، اظهار کرد: وقتی این موضوع محرز شود که بخش متولی نسبت به تحقق فعالیت ها دچار مشکل است، به اقتضای وظیفه و ایجاد تعامل، کمک ها در بخش های مختلف عملیاتی می شود.
وی افزود: ما به شدت به دنبال این هستیم که گرهی از مشکلات استان باز شود و افتخار آن گره گشایی نیز برای دستگاه متولی است.
فرمانده سپاه فتح استان با بیان اینکه امروز ایجاد پایگاه اورژانس جاده ای یک نیاز و دغدغه در منطقه دشتروم محسوب می شود، اظهار کرد: در افتتاح پایگاه اورژانس دشتروم نتیجه یک کار جمعی را می بینیم و وقتی دست به دست هم بدهیم کارها سریعتر انجام می شود.
بوعلی با تاکید بر اینکه محور دشتروم از جمله محورهای حادثه خیز استان است، ابراز داشت: در هفته ای که متعلق به همه ملت ایران است، قدم هایی در کنار هم برداشتیم و به فضل خداوند شاهد افتتاح پروژه های مختلف از جمله پایگاه اورژانس جاده ای دشتروم به عنوان یک فعالیت مشارکتی هستیم.
در ادامه فرماندار شهرستان بویراحمد گفت: تحقق چنین پروژه ای در بازه زمانی مشخص شده نشان از عملکرد مناسب فعالیت های مشارکتی دارد.
شاهرخ کناری افزود: اینکه تلاش شود پروژه ای روی زمین نماند جای تقدیر دارد و امروز شاهد افتتاح این پروژه با ۱۵۰ متر زیربنا و تحقق آن در کمتر از ۴ ماه هستیم.
کناری همچنین از تخصیص اعتبار برای تکمیل چند پروژه دیگر خبر داد و اظهار کرد: در شهرستان بویراحمد چندین پروژه مشارکتی در حال اجراست که تحقق آنها گامی موثر در توسعه بیش از پیش شهرستان محسوب می شود.


نظر شما