سجاد جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از این تعداد ۵۳ خانه قرآن شهری و ۲۰۴ خانه قرآن روستایی است افزود: در طول سالجاری تاکنون ۴۷ جلسه قرآنی توسط خانه های قرآنی در سطح استان برگزار شده است.
وی از وجود ۱۱۶ موسسه قرآنی مجوز دار در سطح استان خبر داد و عنوان کرد: ۱۵ موسسه قرآنی بدون مجوز نیز در سطح استان دایر است که تلاش می شود مجوزهای لازم برای این موسسات نیز اخذ شود.
جعفرزاده نبود نظارت کافی بر انتخاب مدیران موسسات در سالهای گذشته، نبود اعتبارات و پشتیبانی کافی از تشکل های قرآنی، موازی کاری دستگاه های فرهنگی و اجرایی را از مهمترین مشکلات تشکل ها و موسسات قرآنی در استان عنوان کرد.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه آذربایجان غربی رنگین کمان اقوام و ادیان به شمار می رود گفت: ترویج و توسعه فعالیت های دینی و قرآنی در این استان بخصوص مناطق مرزی و روستایی ضروری است و باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
جعفرزاده با بیان اینکه امسال سه هزار نفر در کلاس های آموزش حفظ جزء ۳۰ قرآن شرکت خواهند کرد، بیان کرد: توسعه و ترویج فرهنگ حفظ و ایجاد ساختارهای جلسات حفظ قرآن در استانها از اهداف برگزاری کلاس های آموزش حفظ جزء ۳۰ قرآن است.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در خصوص اهداف برگزاری کلاس های آموزش عمومی نیز افزود: آشنایی جامعه با مفاهیم روخوانی و روان خوانی قرآن از جمله اهداف کلاس های آموزش عمومی است.


نظر شما