۹ مهر ۱۳۹۷، ۸:۳۸

تد ترنر بنیانگذار سی ان ان به بیماری زوال عقل گرفتار شده است

تد ترنر بنیانگذار سی ان ان به بیماری زوال عقل گرفتار شده است

تد ترنر غول عرصه رسانه که در سال ۱۹۸۰ سی‌ان‌ان را به عنوان نخستین شبکه خبری ۲۴ ساعته دنیا تاسیس کرد در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس گفت که به بیماری زوال عقل گرفتار شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از والچر، تد ترنر بنیانگذار شبکه سی‌ان‌ان و همسر سابق جین فوندا ستاره بزرگ سینمای جهان در  مصاحبه با تد کاپل در برنامه صبح یکشنبه اعلام کرد که از بیماری زوال عقل با اجسام لویی که ارتباط نزدیکی با بیماری پارکینسون دارد رنج می برد. این همان بیماری است که گفته می شد رابین ویلیامز ستاره مشهور سینمای جهان پیش از خودکشی به آن گرفتار بود.

ترنر با اشاره به «اوج های همراه با سرخوشی و نشیب های غم انگیز» گفت پیش تر علایم بیماریش را با اختلال دوقطبی اشتباه گرفته بوده است. ترنر «خستگی»، «خالی شدن بدن» و «فراموشی» را نشانه های اصلی بیماریش عنوان کرد.

بنیانگذار شبکه سی‌ان‌ان همچنین در این مصاحبه گفت زمانی می خواسته نامزد ریاست جمهوری شود؛ تصمیمی که با واکنش منفی جین فوندا همسرش مواجه شد. فوندا به او گفته بود باید به تنهایی مبارزه کنی.  

تد ترنر که سابقه طولانی در عرصه رسانه دارد در سال ۱۹۹۲ جایزه افتخاری امی را که مربوط به آثار تلویزیونی است از آن خود کرد.

کد مطلب 4417164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha