۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۹

برگزاری اجلاس منطقه ای تامین اجتماعی آسیا و اقیانوسیه در مالزی

برگزاری اجلاس منطقه ای تامین اجتماعی آسیا و اقیانوسیه در مالزی

اجلاس منطقه ای تامین اجتماعی آسیا و اقیانوسیه در مالزی آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر،   اجلاس منطقه ای تامین اجتماعی آسیا و اقیانوسیه (۲۰۱۸) با مشارکت مرکز تعالی اتحادیه بین المللی تامین اجتماعی (ایسا) و به میزبانی سازمان تامین اجتماعی مالزی با حضور محسن سرخو عضو هیات مدیره، رضا کاشف مدیر کل امور بین الملل و علی معیری مدیرکل دفتر راهبری سیستم های سازمان تامین اجتماعی، از امروز ۱۰ مهرماه در کوالالامپور مالزی آغاز به کار کرد و تا ۱۲ مهر۹۷، ادامه خواهد داشت.

این اجلاس سه سالانه، مهمترین رویداد منطقه ای در حوزه تامین اجتماعی است که فرصت بی نظیری را برای گردهمایی وزیران، مدیران ارشد و متخصصان تامین اجتماعی سازمان های عضو ایسا جهت تبادل تجربیات و دانش تخصصی در زمینه تحولات بنیادین در سیستم های حمایتی تامین اجتماعی در مواجهه با شرایط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بازار کار نوظهور دیجیتال و همچنین شناسایی و معرفی چالش های فراروی سازمان های تامین اجتماعی منطقه، فراهم می آورد.

گفتنی است در این اجلاس، موضوعات محوری از جمله؛ معرفی ۱۰ چالش کلیدی تامین اجتماعی در منطقه آسیا و اقیانوسیه، ارائه گزارش و اهدای جایزه ویژه طرح برگزیده رقابت تجربیات موفق سازمان های عضو منطقه ای ایسا، روند تعالی در سازمان های تامین اجتماعی منطقه و اهدای تقدیرنامه ها و دیپلم تایید طرح های برگزیده به عنوان تجربیات موفق و راهکارهای نوآورانه جهت شکل دهی به آینده تامین اجتماعی پایدار مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت.

ارائه گزارش جامع و اعلام نتیجه طرح رقابت تجربیات موفق سازمان های عضو ایسا در منطقه آسیا و اقیانوسیه، نقطه عطف این رویداد است که دستاورد موفقیت آمیز و افتخارآفرینی برای سازمان تامین اجتماعی جمهوری اسلامی ایران به ارمغان خواهد داشت.

کد خبر 4418754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha