سردار بخشعلی کامرانی صالح در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مسائل پیش آمده طی هفته گذشته پیرامون ایجاد اخلال در نظم و تردد کامیون ها در برخی جاده ها عنوان کرد: کامیون داران خواسته هایی به حق دارند که برای جامه عمل پوشاندن به این خواسته ها تمهیداتی اندیشیده و جلساتی نیز برگزار شده است.
فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه پیگیری هایی برای حل مشکلات انجام شده کمااینکه در تماسی با مسئولان استان هرمزگان توزیع بیش از چند هزار حلقه لاستیک بین کامیون داران تایید شد، گفت: متاسفانه دشمن بر روی اتفاقات اخیر مانور روانی انجام داد.
وی با بیان اینکه سوءاستفاده دشمن از موقعیت پیش آمده ادامه دارد، گفت: کامیون داران نیز متوجه این رفتار شده اند و مورد سوءاستفاده دشمن قرار نخواهند گرفت.
کامرانی صالح با بیان اینکه کامیون داران فراموش نکرده اند که در دوران ۸ سال جنگ تحمیلی نقش مهمی در ترانزیت داشتند و هم اکنون نیز بارها عنوان کرده اند که مشکلاتشان تنها صنفی است و خواستار حل این مشکلات هستند، افزود: در هفته گذشته ۱۶ نفر از افرادی که با ایجاد بی نظمی در تردد کامیون ها در جاده های استان همدان نقش داشتند دستگیر شده اند.
وی با تاکید بر اینکه دستگیرشدگان نه راننده بوده اند و نه کامیون دار، عنوان کرد: این افراد تحت تاثیر تبلیغات دشمن و در اثر تاثیرات فضای مجازی اقدام به سنگ پرانی به سمت کامیون ها می کردند.
فرمانده انتظامی استان همدان عنوان کرد: در اتفاقات اخیر، همدان کمترین مشکل را داشت و خیلی زود آرامش بر جاده های همدان حاکم شد.
نظر شما