به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، پیمان خلیلی با بیان اینکه از دولت دوازدهم ۱۴۰ دستگاه در مرکز استان به این شبکه متصل بودند، اظهارداشت: در یک سال گذشته با اتصال ۳۰۵ دستگاه در شهرستان ها تعداد نقاط متصل به ۴۴۵ مورد رسیده است.
وی با بیان اینکه شبکه دولت شبکه اختصاصی دولت است که هماهنگی های میان دستگاه های دولتی ایجاد می کند، افزود: در نظر داریم تعداد نقاط یا دستگاه های اجرایی متصل استان به شبکه دولت تا پایان سال جاری را به ۵۵۰ تا ۵۶۰ مورد برسانیم که در صورت تحقق، بیش از ۹۰ درصد دستگاه ها را شامل می شود.
مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری کردستان کاهش مناسبات اداری بین دستگاه ها و صرفه جویی در وقت و هزینه های کاغذی اداره ها را از مزیت های شبکه دولت اعلام کرد و ادامه داد: سال گذشته طبق برآوردهای مالی تنها در بخش پستی حدود ۳۰ میلیارد ریال در دستگاه های کردستان صرفه جویی شده است.
خلیلی یادآور شد: افزایش سرعت مکاتبات اداری و پشتیبانی راحت از دستگاه های اجرایی از دیگر مزیت های این شبکه است.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۸۰ دفتر پیشخوان در این استان فعال است، بیان کرد: تاکنون ۶۵ خدمت دستگاه های اجرایی به این دفاتر واگذار شده است.
مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری کردستان گفت: واگذاری این خدمات به دفاتر پیشخوان دولت علاوه بر این ایجاد اشتغال در بخش خصوصی کاهش مراجعه به اداره های دولتی، چابک سازی دولت و ایجاد ارزش افزوده از سرمایه های بخش خصوصی را نیز به همراه دارد.
خلیلی اظهارداشت: با توجه به اینکه در هر کدام از این دفاتر با توجه به تعداد خدمات آن بین دو تا ۱۰ نفر مشغول بکار می شوند از این رو استانداری کردستان فراخوان ایجاد دفترهای جدید پیشخوان دولت را در آینده برگزار می کند تا خدمات واگذار شده به سهولت در نقاط مختلف شهرها اجرا شود.
وی افزود: تعدد این دفاتر علیرغم اینکه منجر به سرمایه گذاری بخش خصوصی می شود در برخی موارد نیز چالش هایی از جمله کاهش درآمد دفاتر را به همراه دارد از این رو استانداری در نظر دارد در مرحله اول محل های ایجاد این دفاتر را مکانیابی و سپس برای صدور مجوزها اقدام کند.
مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری کردستان ادامه داد: شهرک های اقماری در شهرها از جمله مکان هایی است که دفاتر جدید پیشخوان دولت با همکاری اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات در آنها ایجاد می شود.
خلیلی از آغاز طرح الکترونیکی کردن خدمات استانداری این استان در سال جاری خبرداد و یادآور شد: این طرح هم اکنون مراحل اجرای خود را سپری می کند و پیش بینی می شود در چند ماه آینده به اتمام برسد.
وی بیان کرد: این طرح در راستای برنامه های وزارت کشور به صورت سراسری انجام می شود که این وزارتخانه برخی از خدمات استان ها برای الکترونیکی شدن احصا کرده است.
مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری کردستان با بیان اینکه استانداری کردستان این کار را با الکترونیکی کردن شکایت های ارباب رجوع آغاز کرده است، گفت: هم اکنون تمامی اشخاص می توانند با مراجعه به سایت استانداری شکایت خود را ثبت و کد رهگیری دریافت کنند و تمامی مراحل رسیدگی به شکایت را بر اساس آن مشاهده کنند.
خلیلی اظهارداشت: استانداری کردستان در نظر دارد در مرحله بعدی این طرح ترتیبی اتخاذ شود که مراحل رسیدگی به شکایت از طریق پیام کوتاه به اطلاع شخص برسد.
وی افزود: در یک سال گذشته سند پدافندغیر عامل سایبری استان تدوین شده تا اقدامات لازم برای افزایش امنیت در این خصوص در دستگاه ها انجام شود.
مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری کردستان ادامه داد: علاوه بر تدوین این سند ۴۰ جلسه کارگروه با ۲۰۰ مصوبه تشکیل شده و از جمله موارد پیگیری شده از دستگاه های اجرایی استان در این مدت جدا سازی اینترنت داخلی با اینترنت خارجی در سامانه های آنها است.
خلیلی یادآور شد: همچنین در این خصوص طی یک سال گذشته دو هزار نفر ساعت از دوره های آموزشی بهره مند شدند و ۱۵ مانور و پنج رزمایش ارتقای امنیت سایبری نیز برگزار شده است.
وی بیان کرد: تمامی این اقدامات در راستای تامین امنیت و حصول اطمینان از حفظ اسرار و اطلاعات دستگاه ها در فعالیت های الکترونیکی و برخط آنها انجام می شود.
مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری کردستان راه اندازی پنجره واحد خدمات الکترونیک استان را از دیگر اقدامات انجام یافته در این مدت اعلام کرد و گفت: هم اکنون ۴۸۰ خدمت الکترونیکی ۳۶ دستگاه اجرایی در این پنجره متمرکز شده است.
خلیلی اظهارداشت: ادارات کل ثبت احوال، پست، شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی، گمرک، کمیته امداد امام خمینی (ره)، شرکت شهرک های صنعتی، امور مالیاتی، استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، شرکت توزیع برق، راهداری و حمل و نقل جاده ای و فرودگاه سنندج از جمله دستگاه هایی است که خدمات آن ها در این پنجره ارایه می شود.


نظر شما