۱۱ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۲۲

فرماندار ویژه ری:

متولیان جمع آوری نذورات در شهرری کارت شناسایی خود را دریافت کنند

متولیان جمع آوری نذورات در شهرری کارت شناسایی خود را دریافت کنند

ری- فرماندار ویژه ری از شناسنامه دار شدن پایگاه های جمع آوری نذورات اربعین در شهرری خبر داد و گفت: متولیان جمع آوری نذورات در شهرری کارت شناسایی خود را از کمیته ستاد اربعین دریافت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، هدایت الله جمالی پور عصر چهارشنبه در جلسه برنامه ریزی جاماندگان اربعین حسینی اظهار داشت: زائران باید از تجربیات سالهای گذشته بهره بگیرند و نواقص و کمبودها را در راستای ارائه خدمات مطلوب و مناسب رفع کنند.

جمالی پور در ادامه به تردد معلولان و سالمندان در این مراسم اشاره کرد و افزود: تردد این افراد از اهمیت ویژه ای برخوردار است و ارائه خدمات و ایجاد تسهیلات برای این گروه ضروری است و با توجه به ازدحام و حجم جمعیتی که در روز اربعین از سمت تهران به شهرری وجود دارد، پیش بینی می شود مشکلاتی در این مراسم بوجود آید که بایستی از هم اکنون چاره جویی شود.

وی با بیان اینکه مراسم جاماندگان کربلای حسینی امسال برای ششمین سال پیاپی از مسیر اصلی ، میدان امام حسین (ع) پیاده روی ۱۷ کیلومتری را تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) انجام می شود پیش بینی می کنیم تعداد زائران اربعین نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش داشته باشد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی موجود  و افزایش تعداد زائرین باید تمامی تمهیدات لازم ترافیکی در نظر گرفته شود.

فرماندار ویژه ری با اعلام خبر شناسنامه دار شدن پایگاه های جمع آوری نذورات اربعین در شهرری بیان داشت: همه متولیان جمع آوری نذورات باید کارت شناسایی خود را از کمیته ستاد اربعین دریافت کنند.


 

کد مطلب 4420300

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha