علی شمشیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در ۶ ماه نخست امسال ۴۰۰ کیلوگرم مواد پیش ساز و ۴۶۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح استان کشف شده است.
وی با بیان اینکه از مجموع کشفیات مواد مخدر، تریاک بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است، افزود: طی این مدت چهار هزار و ۱۵۲ نفر توزیع کننده، خرده فروش و معتاد متجاهر دستگیر شدند که بیشترین آنان را معتادین متجاهر تشکیل دادند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه همچنین از متلاشی شدن ۱۷ باند خبر داد و خاطر نشان کرد: طی این مدت ۴۰۰ مرحله طرح های پاکسازی محلات آلوده و دستگیری در سطح استان اجرا شده است.
وی بیان کرد: با توجه به آغاز فصل مدارس، والدین و دانشجویان و خانواده ها باید برای رفت و آمدهای نابهنگام و ملاقات های مشکوک مراقبت بیشتری کنند مبادا در پس این غفلت ها پشیمانی پیش آید.
نظر شما