به گزارش خبرنگار مهر، تجمع بزرگ ۲۰ هزار نفری سپاهیان محمد رسول الله ۲ امروز پنجشنبه همزمان با سراسر کشور باشکوه خاصی با حضور حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران، آیت الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین، داود محمدی، سیده حمیده زرآبادی، روح الله بابایی صالح، بهمن طاهرخانی نمایندگان مردم استان قزوین در مجلس شورای اسلامی، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی، اقشار مختلف مردم در استادیوم ۱۵ هزار نفری سردار آزادگان برگزار شد.

حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد در این مراسم اظهار کرد: امروز بسیجیان بار دیگر وفاداری خود را به آرمانهای انقلاب اسلامی، رهبر عظیم الشأن، شهدا و اسلام اعلام کردند.
وی افزود: ملت بزرگ ایران همانگونه که مقام عظمای ولایت امروز فرمودند همیشه با اقتدار و پیروزی گام برداشته است ودر ادامه مسیر هم با صلابت گام برخواهد داشت.
امام جمعه موقت تهران بیان کرد: ایران نماد انسانهای عالم و مقاوم است و در سرزمینی زندگی می کند که مملو از اتحاد و افتخار است.
وی یادآور شد: اگر ۲۰۰ سال تاریخ ذلت بار دوران قاجار و پهلوی که هویت اسلامی ما را زیر سوال برد کنار بگذاریم در بقیه سالها این کشور با افتخار زیسته است و این استقلامت و ایستادگی را ادامه داده و امروز هم ایستادگی ایران در برابر استکبار پس از ۴۰ سال بیانگر اقتدار ملت ایران است.
حجت الاسلام ابوترابی فرد تصریح کرد: ایستادگی ملت ایران در کنار ملت عراق، سوریه، یمن و فلسطین و شکل گیری جبهه مقاومت در برابر استکبار بیانگر اقتدار ایران است.

وی اظهار کرد: ملت ما اقتدار خود را از باورهای اسلامی بدست آورده است و به آن می بالد و از آنجا که قرآن ما را به خلق قدرت فراخوانده باید با استعانت ازآموزه های دینی در مسیرارزشها گام برداریم.
ابوترابی فرد یادآورشد: موفقیت امروز کشور در رشد دانش و تبدیل علم به فناوری و تجاری سازی آن نهفته است و اگر بخواهیم ایران به یک قدرت بزرگ اقتصادی سیاسی تبدیل شود و فقر را از جامعه اسلامی ریشه کن کنیم باید در تولید دانش و تجاری سازی آن همت کنیم.
امام جمعه موقت قزوین بیان کرد: ایران اسلامی راه خود را زیر لوای اسلام و ولایت فقیه پیدا کرده و امروز توسعه علمی در کنار معنویت برآمده از ایمان رمز موفقیت ماست.
وی گفت: پیوند جهاد در راه خدا و شهادت طلبی و اخلاق مداری باید رسالت بسیجیان سلحشور کشور در شرایط کنونی باشد زیرا معنویت و اخلاق راه موفقیت ما را هموار می کند.

ابوترابی فرد اظهارداشت: جوانان عالم، صبور و مقاوم کشور قدرت آفرین هستند و امروز باید قدردان جمعیت جوان خود باشیم و بدانیم این نسل می تواند با روحیه مقاومت و علم آموزی مسیر کشور را در اقتدارگرایی رهنمون سازخته و محقق کند.
وی اضافه کرد: قدرت دفاعی بازدارنده کشور توانسته دشمن را از فکر حتی کمترین تهدید هم دور کند و رمز خلق امنیت برای ایران و منطقه است.
ابوترابی فرد گفت: افزایش اقتدار دفاعی ایران راهبرد افزایش اقتدار جبهه مقاومت اسلامی است ودشمن این اقتدار را هدف گرفته لذا همه باید برای تقویت این قدرت گام برداریم.
عضو شورای حل اختلاف قوای سه گانه بیان کرد: دشمن نباید کمترین تصوری برای تعرض به جغرافیای اسلام داشته باشد و از آنجا که فرماندهی کل قوا بر این اقتدار تاکید داشته و آنرا مدیریت کرده اند تاکنون توانسته ایم از مشکلات بسلامت عبور کنیم.

ابوترابی فرد گفت: امروز نظام اسلامی در آستانه قدرت جدید و پیروزی جدیدی قرار دارد و موفقیت در مسیر کنونی در گرو وحدت آحاد جامعه است.
وی اضافه کرد: در مسیر خلق قدرت جدید باید بتوانیم فقر را از جامعه اسلامی ریشه کن کنیم و تحقق این امر نیازمند حفظ وحدت و اتحاد همه گروههاست لذا باید با کنار گذاشتن اختلاف سلیقه با وحدت کلمه گام برداریم.
امام جمعه موقت تهران اظهارداشت: توصیه قرآن چنگ زدن به ریسمان الهی و حفظ وحدت است و ما نیز باید در این مسیر حرکت کنیم تا به موفقیت برسیم.
ابوترابی فرد گفت: یکی از دستاوردهای امروز کشور این است که چهره های سیاسی و علمی حرکت نوید بخشی را برای برون رفت از تنگناها آغاز کرده اند لذا همه ما به آینده ای روشن توام با عزت امیدواریم و برای تحقق آن عزم جدی داریم.

وی اظهارداشت: اجتماع باشکوه امروزبسیجیان نوید بخش فتح قله های پیروزی است.
اجرای سرود توسط ۱۰۰ دانش آموز بسیجی، مداحی و سردادن شعارهای انقلابی از دیگر برنامه های این مراسم بود.


نظر شما