۱۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۳۲

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

ثبت نام ۱۹۸۳نفر در دوره های سواد آموزی/افزایش حجم ابلاغی به استان

ثبت نام ۱۹۸۳نفر در دوره های سواد آموزی/افزایش حجم ابلاغی به استان

یاسوج- معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از ثبت نام یکهزارو ۹۸۳ نفر در دوره های مختلف سواد آموزی طی هدفگذاری سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمد الله خواهش نیک در رابطه با جزئیات این ثبت نام، افزود: با شروع فعالیت ثبت نامی از جامعه هدف سوادآموزی، تاکنون ۵۶۵ نفر در دوره انتقال، ۶۳۲ نفر در دوره تحکیم و ۷۶۴ نفر در دوره سواد آموزی ثبت نام کرده اند.

خواهش نیک با بیان اینکه در قالب این طرح نام نویسی از بیسوادان و کم سوادان ۱۰ تا ۴۹ سال عملیاتی خواهد شد، ابراز داشت: نام نویسی در دوره های تحکیم و سواد آموزی تا پایان آذرماه و برای دوره انتقال تا ۱۵ آبان ماه در واحدهای سواد آموزی آموزش و پرورش انجام می شود.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه حجم ابلاغی این دوره به استان ۵ هزارو ۶۳۵ مورد در دوره های هدفگذاری شده است، ابراز داشت: بر اساس حجم ابلاغی، تاکنون پوشش ثبت نام ۵۰ درصدی دوره انتقال، ۳۴ درصدی دوره تحکیم و ۳۱ درصدی دوره سواد آموزی محقق شده است.

خواهش نیک از افزایش بیش از ۱۰۰۰ نفری حجم ابلاغی سال جاری سواد آموزی به استان در سه دوره سواد آموزی، تحکیم و انتقال خبر داد و بیان کرد: تاکنون شهرهای یاسوج، دهدشت، دنا و دیشموک بیشترین پوشش ثبت نامی و مارگون، چرام، لوداب و لنده کمترین تعداد ثبت نامی را داشته اند.

کد مطلب 4422040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha