به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی روز یکشنبه در نشست کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: تخصیص کامل اعتبار ۲۷صدم درصد ارزش افزوده کشور که به حوزه ورزش اختصاص یافته در استان مرکزی مدنظر قرار دارد و امسال ۱۷۷ میلیارد ریال بودجه از این حوزه برای استان مرکزی در حال فراهم شدن است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: همچنین دستگاه ها و نهادهای اجرایی موظف هستند یک درصد از اعتبار سالانه خود را به حوزه ارتقا و گسترش ورزش اختصاص دهند، در این زمینه نیز در استان مرکزی پیگیری های لازم مدنظر کار قرار دارد تا این امر به نحو مطلوب محقق شود.
حقیقی خاطر نشان ساخت: استان مرکزی از ظرفیت ها و پتانسیل ها و همچنین استعدادهای مطلوبی در حوزه ورزش برخوردار است که باید از این ظرفیت ها و استعدادها به خوبی بهره گرفته شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: واحدهای صنعتی بزرگ استان در حوزه ورزش بایستی بیش از پیش وارد شوند تا بتوانند تکلیف اجتماعی خود را برای استان به خوبی به انجام برساند و به این طریق ارتقای سطح ورزش استان مرکزی باشیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر جمع بندی دقیقی در رابطه با توزیع امکانات حوزه ورزش در استان مرکزی وجود ندارد و این امر باید محقق شود تا بتوانیم در حوزه توزیع امکانات ورزشی در سراسر استان، به صورت صحیح و عادلانه برنامه ریزی و عمل کنیم.
نظر شما