۱۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۴۱

اخبار کوتاه ورزشی؛

بانوان قزوینی به دور جدید اردوی تیم ملی بسکتبال دعوت شدند

بانوان قزوینی به دور جدید اردوی تیم ملی بسکتبال دعوت شدند

قزوین- سه بانوی قزوینی در دور جدید تمرینات تیم ملی جوانان شرکت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، هشتمین مرحله اردوی تیم دختران زیر ۱۸ سال در حالی از فردا آغاز می‌شود که فاطمه آقا زادگان و فائزه ایزدی از قزوین بعنوان ورزشکار در این اردو شرکت می کنند.

افسانه حسن نایبی هم به عنوان سرمربی هدایت ملی پوشان کشورمان را بر عهده دارد.

اردوی ملی پوشان بسکتبال از فردا به مدت سه روز در مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می شود، ملی پوشان خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا در بنگلور هند آماده می کنند.

تیم ایروبیک ژیمناستیک قزوین در مسابقات لیگ باشگاهای کشور

مسابقات ایروبیک ژیمناستیک لیگ باشگاههای کشور در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان از فردا به میزبانی شهر ارومیه آغاز می شود و تیم استان با ترکیب علیرضا نبی پور(مربی و ورزشکار)، محمد رضا نبی پور، محمد امین باقری و یاسین حاجی خانی به سرپرستی محمد بهرامی در این رقابت ها شرکت می کند.

لیگ ایروبیک ژیمناستیک باشگاههای کشور سه روزه برگزار می شود.

باخت تیم فوتبال کاسپین در بازی خارج از خانه

در ادامه رقابت های فوتبال دسته دو باشگاه های کشور و در بازی هفته پنجم تیم فوتبال کاسپین قزوین در بازی خارج از خانه برابر سردار بوکان با یک گل شکست خورد.

کاسپین هم اکنون با ۴ امتیاز در مکان دهم گروه شمال قرار دارد.

کاراته کای قزوینی در راه اردوی تمرین بین المللی

میثم رشوند، کاراته کای قزوینی و عضو سابق تیم ملی برای شرکت در اردوی مشترک باتیم ملی کاراته ماکائو راهی این کشور شد.

این برای سومین سال متوالی است که رشوند از سوی فدراسیون ماکائو برای شرکت در تمرینات با ملی پوشان این کشور به کمپ تمرینی دعوت می شود.

کد خبر 4425231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha