به گزارش خبرنگار مهر، مراد بیرانوند ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه عملیات برداشت محصول گردو از باغات شهرستان خرم آباد از اوایل مهرماه جاری آغاز و تا پایان مهرماه ۹۷ ادامه دارد، اظهار داشت: سطح زیر کشت باغات گردوی شهرستان بالغ بر سه هزار و ۱۵۰ هکتار برآورد می شود که ۲۸۰۰ هکتار از باغات موجود بارور و ۳۵۰ هکتار آن هنوز به مرحله تولید اقتصادی نرسیده اند.
وی با اشاره به شرایط آب و هوایی شهرستان خرم آباد خصوصا در مناطق سردسیر و کوهستانی شمال و شرق شهرستان، ادامه داد: با توجه به توصیه های کارشناسان جهاد کشاورزی غرس نهال های مرغوب و با کیفیت انواع ارقام گردوی خارجی و پیوندی و همچنین ژنوتیپ های پوست سفید و پوست کاغذی ایرانی و متناسب با شرایط آب هوایی شهرستان با استقبال باغداران در سال های قبل صورت گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم آباد گفت: توسعه باغات در خرم آباد سابقه ۲۰ ساله داشته و وضعیت موجود باغات در زمینه اشتغال، فر آوری، بسته بندی و ... نشان می دهد که جای کار وجود دارد و بایستی در ارتباط با توسعه کیفی بایستی تلاشی مضاعف داشته باشیم.
بیرانوند تصریح کرد: جهاد کشاورزی برنامه اصلاح و احیاء باغات را بخصوص با انجام عملیات پیوند سرشاخه در باغات گردو در دستور کار دارد.
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود در سال جاری حدود ۶۸۰۰ تن گردوی خشک برداشت و به بازار عرضه شود.
نظر شما