پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۴۰

معاون درمان وزارت بهداشت

۲۴ نفر از مصدومان حادثه تصادف اتوبوس دانش‌آموزان ترخیص شدند

۲۴ نفر از مصدومان حادثه تصادف اتوبوس دانش‌آموزان ترخیص شدند

معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد:۲۴ نفر از مصدومان حادثه تصادف اتوبوس دانش‌آموزان، پس از دریافت خدمات درمانی با حال عمومی مساعد مرخص شدند و ۱۱ نفر دیگر بستری هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم جان‌بابایی پس از عیادت از مصدومان حادثه تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در تبریز اظهار کرد: مصدومان حادثه بلافاصله به بیمارستان‌های امام رضا (ع) و شهدای تبریز منتقل شدند. ۲۴ نفر از مصدومان پس از دریافت خدمات با حال عمومی مساعد مرخص شدند و ۱۱ نفر دیگر بستری هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت، تصریح کرد: تنها یک مورد از مصدومان به دلیل آسیب به طحال در ICU جراحی بستری شده است و به منظور اطمینان بیشتر تحت نظر است.

جان‌بابایی با بیان اینکه مصدومان تحت اقدامات تشخیصی مانند سونوگرافی، سی تی اسکن و رادیو گرافی ساده قرار گرفته و خدمات پزشکی مورد نیاز را دریافت کرده‌اند، اظهار کرد: خوشبختانه اکثر جراحات مصدومان سطحی بود که بعد از رسیدگی‌های پزشکی روتین، مرخص شده‌اند.

وی تاکید کرد: کادر درمان دو بیمارستان تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات مناسب به این دانش‌آموزان به کار بسته‌اند و امیدواریم هر چه زودتر باقی مصدومان با حال خوب مرخص شوند.

کد خبر 4427400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha