به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان علی اصغر عباسی در جمع مدیران این شرکت اظهارکرد: با اجرای طرح توزیع و پایش کالابرگ و شناسایی خانوارهای مصرف کننده نفت سفید تاکنون تعداد ۲ هزار و ۵۱۰ خانوار از چرخه مصرف نفت سفید در استان گیلان خارج شدند.
عباسی افزود: در پایان سال ۹۶ تعداد خانوارهای مصرف کننده نفت سفید در گیلان ۳۷ هزار و ۸۱۵ خانوار بود که این آمار در مهر ماه سال جاری به ۳۵ هزار و ۳۰۵ خانوار رسیده و شاهد کاهش ۶.۶۵ درصدی هستیم.
وی با اشاره به جلسه مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و شرکت ملی گاز گیلان درباره شناسایی خانوارها و صنایع عمده مصرف کننده نفت سفید، گفت: در پایان این جلسه مسئولان دو شرکت درباره قطع سهمیه سوخت مایع مصرف کنندگان نفت سفید و رفع مغایرت آمار مشترکین دارای انشعاب گاز طبیعی تصمیم گیری کردند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گیلان با بیان اینکه لیست مشترکین گاز خانوار و صنایع به صورت ماهیانه تهیه می شود، تصریح کرد: اعلام آخرین آمار روستاهای فاقد گاز، بهره مند از گاز و در دست اقدام برای اشتراک گاز طبیعی توسط شرکت گاز تهیه شده و به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان ارسال تا برای قطع سهمیه سوخت مایع و ابطال کالابرگ نفت سفید اقدام شود.
وی همچنین مطرح کرد: در این نشست مقرر شد درباره تامین سوخت مصرف کنندگان نفت سفید در نیمه دوم سال، شرکت گاز استان، همکاری و هماهنگی مستمر را با روسای نواحی ۹ گانه این شرکت در رودبار، رودسر، لاهیجان، انزلی، تالش، صومعه سرا، آستارا، فومن و رشت در زمینه اشتراک پذیری متقاضیان، برگشت کالابرگ و تسویه حساب نهایی داشته باشد.
نظر شما