سرلشکر الربیعی: همه مسیرها به روی زائران اربعین حسینی باز است

سرلشکر الربیعی: همه مسیرها به روی زائران اربعین حسینی باز است

فرمانده عملیات بغداد به تشریح اقدامات ویژه مراسم اربعین اشاره کرد و از باز بودن همه مسیرها و راهها به روی زائران اربعین امام حسین(ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، سرلشگر ستاد جلیل الربیعی فرمانده عملیات بغداد در نشست خبری به طرح های ویژه اربعین پرداخت.

وی افزود: ما طرح امنیتی ویژه اربعین آماده کرده ایم به طوری که همه راهها برای زائران و موکب ها امن شده است.

الربیعی تاکید کرد: تاکنون همه راهها باز است و هیچ مسیری بسته نیست و هنگام افزایش تعداد زائران به سوی کربلا دو مسیر وجود خواهد داشت یکی برای زائران و دیگری برای خودروها.

فرمانده عملیات بغداد بیان کرد: مسیرهای ریلی و نیز جاده بغداد سامراء به طور کامل امنیت در آنها برقرار شده است.

وی تاکید کرد: فرماندهی عملیات همه تدابیر و اقدامات مناسب را برای تامین امنیت مراسم اربعین به عمل آورده است.

الربیعی از موکب ها خواست که نهایت همکاری را با نیروهای امنیتی عراق داشته باشند.

کد خبر 4439262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha