پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۴۱

مدیر درمان تامین اجتماعی بوشهر:

۴ درمانگاه تامین اجتماعی در استان بوشهر تا سال آینده تکمیل می‌شود

۴ درمانگاه تامین اجتماعی در استان بوشهر تا سال آینده تکمیل می‌شود

بوشهر - مدیر درمان تامین اجتماعی بوشهر گفت: درمانگاه‌های تامین اجتماعی دیر، جم، خورموج و برازجان در سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسند.

به گزارش خبرنگار مهر، یلدا دارابی صبح چهارشنبه در بازدید فرماندار و امام جمعه دیر از پروژه احداث درمانگاه تامین اجتماعی اظهار داشت: توسعه خدمات درمانی در استان بوشهر به عنوان یک اولویت در دستور کار است و طرح‌های مهمی در دست اجرا است.

وی با مطلوب توصیف کردن روند ساخت ساختمان درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان دیر خاطرنشان کرد: تلاش داریم که این مرکز درمانی تا اواسط سال آینده این پروژه به بهره برداری برسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی بوشهر تصریح کرد: بیمه‌شدگان تامین اجتماعی حق دارند که از بهترین خدمات بهره‌مند باشند و در این راستا تلاش می‌شود تا با فراهم‌ککردن زیرساخت‌های مناسب، خدمات بهتر و بیشتری ارائه شود.

وی با اشاره به خدمات دهی درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان دیر در ساختمانی استیجاری بیان کرد: بی‌شک با تکمیل ساختمان در حال ساخت این شهرستان شاهد ارائه خدمات بیشتر و باکیفیت‌تری خواهیم بود.

دارابی از تکمیل و بهره‌برداری از درمانگاه‌های تامین اجتماعی دیر، جم، خورموج و برازجان در سال آینده خاطرنشان کرد: با شروع به کار درمانگاه دیلم و کلنگ‌زنی درمانگاه دلوار شاهد خدمات‌دهی درمانگاه ملکی تامین اجتماعی در همه شهرستان‌های استان خواهیم بود.

مدیر درمان تامین اجتماعی بوشهر از توسعه بیمارستان‌های حضرت نبی اکرم(ص) عسلویه و مهر برازجان خبر داد و اضافه کرد: تلاش داریم با توسعه زیرساخت‌ها زمینه بهبود ارائه خدمات به مردم و به ویژه بیمه‌شدگان را فراهم سازیم.

کد خبر 4440010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha