پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۹:۲۸

تهیه کننده مسابقه به مهر گفت؛

«نبرد ربات ها۳» اسفندماه تولید می شود/ مسابقه ای برای نوجوانان

«نبرد ربات ها۳» اسفندماه تولید می شود/ مسابقه ای برای نوجوانان

کاوه امیری از ساخت فصل سوم «نبرد ربات ها» در اسفندماه سال جاری خبر داد.

کاوه امیری تهیه کننده مجموعه «نبرد ربات ها» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جزییات این مجموعه که به تازگی پخش آن از شبکه امید به پایان رسید، بیان کرد: اولین فصل «نبرد ربات ها» نوروز ۱۳۹۷ در ۱۶ قسمت به عنوان ویژه برنامه شبکه امید پخش شد که در جشنواره «سین سیما» رتبه هفتم مسابقات تلویزیونی را کسب کرد و بعد از آن ما ساخت فصل دوم این مسابقه را تدارک دیدم.

وی در ادامه گفت: ایده شکل گیری این برنامه در حوزه مسابقات رباتیک شکل گرفت و پس از موفقیت فصل اول، فراخوان دادیم تا علاقه مندان برای حضور در فصل دوم ثبت نام کنند که فصل دوم نیز به تولید رسید و از شبکه امید پخش شد و به تازگی نیز پخش آن به پایان رسید.

این تهیه کننده درباره ویژگی ها و قوانین این مسابقه توضیح داد: این دوره از مسابقه با شرکت ۳۰ تیم برگزار شد که مهمترین ویژگی آنها گروه سنی ۱۳ تا ۱۸ سال یعنی نوجوانی بود. ربات های شرکت کننده نیز از انواع ربات های مسیریاب، خط پیما، هوشمند و اتومات هستند که علوم مختلف را دارا هستند و این امر موجب جذابیت و هیجان بینندگان نیز می‌شود.

تهیه کننده «نبرد ربات ها» درباره نمونه های خارجی این برنامه گفت: مشابه این برنامه در کشورهای خارجی با کیفیت بالایی تولید می‌شود که دلیل آن، شرکت کنندگان و ربات ها است، با این حال ویژگی مهمی که برنامه ما را از نمونه های خارجی آن متفاوت می‌کند رده سنی پایین شرکت کنندگان مسابقه «نبرد ربات ها» است.

وی در پایان درباره تولید فصل سوم این برنامه و نحوه شرکت علاقه مندان در آن اظهار کرد: فصل سوم این مسابقه در اسفند ۹۷ در شهر کرمان برگزار خواهد شد و علاقه مندان می توانند با پیگیری از سایت شبکه امید از نحوه ثبت نام آگاه شوند.

کد خبر 4446688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha