پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۲۱:۲۹

مهر گزارش می‌دهد؛

حضور ۲ قهرمان لرستانی در رقابت‌های جهانی کاراته قزاقستان

حضور ۲ قهرمان لرستانی در رقابت‌های جهانی کاراته قزاقستان

خرم‌آباد- ۲ کاراته‌کا لرستانی در رقابت‌های جهانی کاراته غیرکنترلی به میزبانی کشور قزاقستان شرکت خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، «کیوان آذرخش» و «محمدحسین طرهانی نژاد» از قهرمانان ارزنده و بااخلاق لرستان، جزو داوران و مربیان رسمی فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران هستند که دارای سوابق درخشان در مسابقات مختلف ملی و برون مرزی هستند.

«کیوان آذرخش» قهرمان مسابقات اروپا و آسیایی در کشور ترکیه است که چندین سال است با سبک قدرتمند KWF و عضو فدراسیون جهانی کاراته غیرکنترلی با نمایندگی شیهان محمدمنصوری فرد فعالیت می کند و «محمدحسین طرهانی نژاد»  قهرمان بین المللی در سبک های مختلف و قهرمان سنگین وزن فدراسیون جهانی کیوکوشین است و هم اکنون در قالب تیم ملی سبک های غیرکنترلی در مسابقات جهانی کاراته به میزبانی کشور قزاقستان که با حضور بیش از ۳۰ تیم از کشورهای قدرتمند جهان برگزار می شود؛  حضور دارند.

بر اساس این گزارش،  از تیم ۷ نفره اعزامی به مسابقات جهانی «کیوان آذرخش» در وزن منفی ۷۵ و «محمدحسین طرهانی نژاد» در وزن اپن، در تاریخ سوم و چهارم نوامبر مصادف با ۱۲ و ۱۳ آبان ماه به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

کد خبر 4447889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha