پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۱۱

واکنش طالبان به کشته شدن مولانا «سمیع الحق»

واکنش طالبان به کشته شدن مولانا «سمیع الحق»

گروه طالبان طی بیانیه ای به کشته شدن مولانا سمیع الحق مشهور به پدر معنوی طالبان واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جمهور، گروه طالبان طی بیانیه ای کشته شدن مولانا سمیع الحق را ضایعه ای بزرگ و  دسیسه دشمنان اسلام خواند.

طالبان در این بیانیه بدون اشاره به این که  سمیع الحق چرا و به دست چه کسانی ترور شده، از خداوند برای قاتلان وی طلب سزای عظیم کرد.

طالبان افزود که مولانا سمیع الحق یک چهره مذهبی- سیاسی بود که در جریان جهاد افغانستان علیه شوروی با مردم افغانستان همکاری زیادی کرده و همیشه سخن حق را بیان می‌کرد.

گفتنی است که مولانا سمیع‌الحق رهبر جمعیت علمای پاکستان که به پدر معنوی طالبان مشهور است، جمعه شب در شهر «راولپندی» پاکستان با ضربات چاقو و شلیک یک فرد ناشناس به قتل رسید.

وی یکی از بنیانگذاران مدرسه دینی «حقانی» بود و شمار زیادی از شاگردان وی به گروه طالبان ملحق شده اند.

سمیع‌الحق در میان بسیاری از افغان‌ها به دلیل حمایت همیشگی‌ خود از گروه طالبان افغان و مشروع دانستن جنگ آنها علیه دولت افغانستان منفور بود.

گفته می‌شود شماری از نخستین اعضای گروه طالبان افغان پیش از آمدن به افغانستان در مدرسه حقانی دانش‌آموز بودند و به همین دلیل وی را «پدر معنوی طالبان» می‌خواندند.

کد خبر 4448373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha